Logo magazínu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

2/12
Prohlédnout znovu

Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína

Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven. | Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě. | archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí. | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky | Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu. | Jana Riebe
Nakrouhané zelí | Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá. | Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím | Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou. | Jana Riebe

Zoufalý Petr Rychlý prosí: Pomozte nám najít Jáchyma! Mívá sebevražedné myšlenky

Zahájení festivalu očima Iny T.: Trefy a úlety!

Mladá máma s dcerkou (†4) přebíhaly silnici: Střet s autem nepřežily!

Seal líbal krásnou Peštovou! Pod dohledem Habery!

Julian (†27) zachránil rodinu a vykrvácel. Povodně v Texasu mají už přes 50 obětí

Tropy v Česku vystřídají silné bouřky. Kde platí výstraha? Sledujte radar Blesku