Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
2
/
12
Prohlédnout znovu
Pořádný soudek a 50 sklenic kysaného zelí! Návod na výrobu i s tradičním »šlapáním« podle Jany z Tálína
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Janin sklípek je na zimu připraven.
|
Jana Riebe
Jana Riebe na své zahradě.
|
archiv Jany Riebe
Tradiční příprava kysaného zelí.
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Zelí využijete na zelňáky
|
Jana Riebe
I k hlavnímu jídlu.
|
Jana Riebe
Nakrouhané zelí
|
Jana Riebe
Jana Riebe z Tálína si zelí sama nakládá.
|
Jana Riebe
Plněné knedlíky se zelím
|
Jana Riebe
Kysané zelí je třeba zatížit a pravidelně dolévat vodou.
|
Jana Riebe
Zoufalý Petr Rychlý prosí: Pomozte nám najít Jáchyma! Mívá sebevražedné myšlenky
Zahájení festivalu očima Iny T.: Trefy a úlety!
Mladá máma s dcerkou (†4) přebíhaly silnici: Střet s autem nepřežily!
Seal líbal krásnou Peštovou! Pod dohledem Habery!
Julian (†27) zachránil rodinu a vykrvácel. Povodně v Texasu mají už přes 50 obětí
Tropy v Česku vystřídají silné bouřky. Kde platí výstraha? Sledujte radar Blesku