Logo magazínu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

3/5
Prohlédnout znovu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

| istock.com
Rostlinky brokolice staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky vojtěšky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock
salát s mungo klíčky | istock.com
Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock

Václav Upír Krejčí po krutém rozvodu: Utajená druhá svatba!

Divoká oslava 40 Karlose: Vyprsená Lela, vykulená Vondráčková a kalhotky sexy brunetky

Srdceryvný příběh paní Jarušky (†74): Rakovinu tajila!

Fatální dovolená v Tatrách: Marie zemřela po nákaze ve wellnessu?!

Levné Chorvatsko? Zapomeňte! Spočítali jsme za vás, kolik dáte za oběd, zmrzlinu či pivo

Poprask v hlavním městě: Ulice brázdili naháči!