Logo magazínu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

2/5
Prohlédnout znovu

Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?

| istock.com
Rostlinky brokolice staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky vojtěšky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock
salát s mungo klíčky | istock.com
Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock

Zázrak Blesku je zpět: 6 rodin, 6 příběhů a vaše štědrost! Pomáhejte s námi!

Mareš za Hezuckým v nemocnici: Mlčeli jsme a přitulili se

Svědci o neštěstí na hradecké ZŠ: Popálené děti a manévr u sprchy! Pomohl klient posilovny

Zemřel Jan Patočka, syn filozofa Patočky. Kvůli režimu pracoval jako dělník

Tajný pohřeb Věry Křesadlové (†81), manželky Formana: Synové nesli maminku do hrobu! Kdo ze slavných dorazil?

Jmenuji se Mirek a mám rakovinu slinivky! Topolánek v emotivním projevu popsal boj s nemocí a poděkoval ženě