Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?
2
/
5
Prohlédnout znovu
Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?
|
istock.com
Rostlinky brokolice staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky vojtěšky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
salát s mungo klíčky
|
istock.com
Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
Zázrak Blesku je zpět: 6 rodin, 6 příběhů a vaše štědrost! Pomáhejte s námi!
Mareš za Hezuckým v nemocnici: Mlčeli jsme a přitulili se
Svědci o neštěstí na hradecké ZŠ: Popálené děti a manévr u sprchy! Pomohl klient posilovny
Zemřel Jan Patočka, syn filozofa Patočky. Kvůli režimu pracoval jako dělník
Tajný pohřeb Věry Křesadlové (†81), manželky Formana: Synové nesli maminku do hrobu! Kdo ze slavných dorazil?
Jmenuji se Mirek a mám rakovinu slinivky! Topolánek v emotivním projevu popsal boj s nemocí a poděkoval ženě