Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?
2
/
5
Prohlédnout znovu
Klíčky jsou elixír zdraví! Jak doma klíčit a na co dát velký pozor?
|
istock.com
Rostlinky brokolice staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky vojtěšky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
salát s mungo klíčky
|
istock.com
Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
Václav Upír Krejčí po krutém rozvodu: Utajená druhá svatba!
Divoká oslava 40 Karlose: Vyprsená Lela, vykulená Vondráčková a kalhotky sexy brunetky
Srdceryvný příběh paní Jarušky (†74): Rakovinu tajila!
Fatální dovolená v Tatrách: Marie zemřela po nákaze ve wellnessu?!
Levné Chorvatsko? Zapomeňte! Spočítali jsme za vás, kolik dáte za oběd, zmrzlinu či pivo
Poprask v hlavním městě: Ulice brázdili naháči!