Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
3
/
5
Prohlédnout znovu
Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu
Kavčí hory stále nemají šéfa, ale proběhl: Zbytečný mejdan pro ředitele ČT! Plno slavných hostů
Žena spáchala sebevraždu na střelnici: Zastřelila se jako Heřmánek!
Řezal ženy bez anestezie: Falešný chirurg z Bratislavy dostal tři roky vězení, hrozí mu i víc
Améba zabila chlapce (†11) na Slovensku: Je mozkožrout i v Česku? Odborník popsal rizika
Řidič ve Vysočanech srazil maminku (†39) s kočárkem, po roce zemřela: Padlo obvinění!