Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
3
/
5
Prohlédnout znovu
Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
Dukova ošetřovatelka: Návrat nemoci ho zděsil! Nechtěl z domu, poslední větu řekl v sanitce
Galavečer Pirelli: Dokonalá Maxová a světové krásky! Jsme u toho
Autobus narazil do zastávky! Tragédie ve Švédsku si vyžádala tři oběti
Babišovo přiznání: Koupil nemovitost za 389 milionů korun!
Světová premiéra kalendáře Pirelli 2026: Tohle Praha ještě nezažila! Blesk je u toho
28 let pro vraždícího exprimáře! Sekerou ubil milenku, druhou ženu znásilnil