Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
2
/
5
Prohlédnout znovu
Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
Obří požáry ničí dovolenková místa ve Španělsku a Francii: Jeden mrtvý a evakuace turistů!
Utajený syn Krampola promluvil: Nejdu na pohřeb ani pro dědictví!
Monika Babišová s Vivien v italské Apulii: Navštívily exkluzivní skalní restauraci
Polská turistka nešťastně klopýtla ve Varech na schodišti: Pád nepřežila!
Matka Elišky (†20) zastřelené na FF UK skočila do Macochy: Podezřelému expolicistovi hrozí 12 let!
Četařka Babinčáková z Tankového praporu Martina Adamcová (59) v slzách. Krutá smrt manžela!