Logo magazínu

Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?

2/5
Prohlédnout znovu

Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?

ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni. | iStock
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni. | iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock

Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu

Kavčí hory stále nemají šéfa, ale proběhl: Zbytečný mejdan pro ředitele ČT! Plno slavných hostů

Obrovský risk sanitky v Kolíně: Řidič na kolejích kličkoval mezi padajícími závorami!

Babiš se hádal se Stanjurou i mimo kamery: „Děláte z nás blbce!“ Sám stojí před soudem, kontruje Fiala

Améba zabila chlapce (†11) na Slovensku: Je mozkožrout i v Česku? Odborník popsal rizika

Kvarteto exsparťanů z nároďáku vyrazilo s láskami na dovolenou: Děti ráje!