Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
1
/
5
Prohlédnout znovu
Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu
Strach o hitmakera Michala Davida: Drsná bouračka!
Žena spáchala sebevraždu na střelnici: Zastřelila se jako Heřmánek!
Tomášek (†11) zemřel po návštěvě koupaliště ve Vadaši: Hygienici potvrdili přítomnost několika améb!
Netradiční loučení s režisérem Fréharem (†87): »Plavčík« Hůlka pěl na vodáckém pohřbu! Kdo se přišel poklonit?
Velký návrat, Nedvěd manažerem reprezentací! Co plány v Hradci? Primátorka reaguje