Logo magazínu

Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?

1/5
Prohlédnout znovu

Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?

ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni. | iStock
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni. | iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock

Zákulisí Zemanovy oslavy: Opozdilá Bohdalová, drsný vtip na Pavla a grilované selátko

Vdova po králi country Brabcovi (†63) Rezková: Syn se pokusil zabít!

Startuje superdávka: Svléknou vás do naha, kolik můžete mít aut a peněz?

Brutální mord lékařky (†28) z Plzně: Primář vraždil promyšleně! Znalci popsali zranění

Hádka Trumpa s Melanií: Co podle odezíračů ze rtů řešili? Za vším je „podlý“ eskalátor v OSN

Změna při nákupech v Polsku: Na účtence zákazníci najdou položku navíc