Logo magazínu

Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?

1/5
Prohlédnout znovu

Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?

ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni. | iStock
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni. | iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock

Co zdražilo v Chorvatsku? Turistická sezona začíná, co čeká Čechy u Jadranu

Strach o hitmakera Michala Davida: Drsná bouračka!

Žena spáchala sebevraždu na střelnici: Zastřelila se jako Heřmánek!

Tomášek (†11) zemřel po návštěvě koupaliště ve Vadaši: Hygienici potvrdili přítomnost několika améb!

Netradiční loučení s režisérem Fréharem (†87): »Plavčík« Hůlka pěl na vodáckém pohřbu! Kdo se přišel poklonit?

Velký návrat, Nedvěd manažerem reprezentací! Co plány v Hradci? Primátorka reaguje