Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
1
/
5
Prohlédnout znovu
Vypěstujte si nálož vitamínů doma za oknem: Jak na klíčky a které chyby nedělat?
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
Zákulisí Zemanovy oslavy: Opozdilá Bohdalová, drsný vtip na Pavla a grilované selátko
Vdova po králi country Brabcovi (†63) Rezková: Syn se pokusil zabít!
Startuje superdávka: Svléknou vás do naha, kolik můžete mít aut a peněz?
Brutální mord lékařky (†28) z Plzně: Primář vraždil promyšleně! Znalci popsali zranění
Hádka Trumpa s Melanií: Co podle odezíračů ze rtů řešili? Za vším je „podlý“ eskalátor v OSN
Změna při nákupech v Polsku: Na účtence zákazníci najdou položku navíc