Zahrádkářka Zuzana sklízela pastinák: Popáleniny druhého stupně a léčba několik týdnů!
Popáleniny druhého stupně a několikatýdenní léčení. Hrozivé zranění si Zuzana Krchová odnesla ze sklizně pastináku.
|
Vlaďka Hradská
Zuzana Krchová
|
Vlaďka Hradská
Takhle teď vypadají její ruce. Chodí na pravidelné převazy a rány se pomalu hojí.
|
Vlaďka Hradská
Takhle teď vypadají její ruce. Chodí na pravidelné převazy a rány se pomalu hojí.
|
Vlaďka Hradská
Takhle teď vypadají její ruce. Chodí na pravidelné převazy a rány se pomalu hojí.
|
Vlaďka Hradská
V obchodech často zeleninu najdete jako »pastiňák« nebo »pastynák«. Jediný správný název je pastinák setý.
|
Vlaďka Hradská
V obchodech často zeleninu najdete jako »pastiňák« nebo »pastynák«. Jediný správný název je pastinák setý.
|
Vlaďka Hradská
Pastinák se hodí pro přípravu jemného pyré, krémové polévky, hranolků, přidává se do zeleninových placek či karbanátků. Může posloužit jako dietnější náhrada brambor.
|
Shutterstock
Pastinák stačí při velkých mrazech přikrýt mulčem.
|
Shutterstock.com