Pohoštění celebrit na Plesu v Opeře: Šnečí paštika i kohout na víně!
Celebritami nejvyhledávanější událost sezony, Ples v Opeře, je pokaždé i kulinární zážitek. Blesk měl možnost nahlédnout do kuchyně cateringu týden před jeho konáním.
|
Foto: Petr Novotný
Šnečí paštika - Pokud se na ples nedostanete, máme pro vás tip, jak tuto lahůdku ochutnat: jeden z farmářských internetových obchodů ji mezi šnečími delikatesami prodává za 79 Kč.
|
Foto: Petr Novotný
Na lžičce je aspik, za ní losos, ve sklence krevety - malá potěšení pro pusu neboli amouse bouche.
|
Foto: Petr Novotný
Kohout na víně - Stará francouzská specialita, kterou každý kuchař dělá trochu jinak. Pravidlem ale je, že stejné červené víno, kterým byl kohout podléván, by se mělo popíjet k jídlu.
|
Foto: Petr Novotný
Šéfkuchař Marek Purk
|
Foto: Petr Novotný
Plesat v Opeře je prestižní pro celebrity.
|
Foto: Petr Novotný