Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
6
/
6
Prohlédnout znovu
Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
Na kuřecí křidélka budeme potřebovat tyto ingredience: 4 polévkové lžíce koření Kuře pečené Kotányi, 1 dl slunečnicového oleje, 1 polévkovou lžíci másla, 1 snítku čerstvého rozmarýnu
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Marinovaná kuřecí křidýlka vložíme do remosky, přidáme máslo, snítku čerstvého rozmarýnu a podlijeme 2 až 3 dl vývaru.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Pikantní kuřecí křidýlka od Evy Pilarové
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová má s manželem Janem Kolomazníkem z nového kuchyňského pomocníka radost.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová si pěstuje čerstvé bylinky na vaření.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Ňam, ňam, na pikantních kuřecích křídlech Evy Pilarové si pochutnala i redaktorka Blesku.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Požár hotelu na Václavském náměstí: Ze střechy se valil kouř, Jindřišská byla zavřená
Putin promluvil o ofenzivě směrem k NATO: Zaútočí na Česko?
VIDEO: Horolezkyně o tragických úmrtích v horách. Čím lidé nejvíce riskují?
Pavel po jednání o penzích: Věk odchodu do důchodu se musí prodlužovat
Fatální selhání personálu na Bulovce: Ženě kvůli záměně omylem provedli potrat!
Sexy přehlídka návrháře Macháčka: Podlepená Ornella, Aiko jen v prádle!