Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
5
/
6
Prohlédnout znovu
Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
Na kuřecí křidélka budeme potřebovat tyto ingredience: 4 polévkové lžíce koření Kuře pečené Kotányi, 1 dl slunečnicového oleje, 1 polévkovou lžíci másla, 1 snítku čerstvého rozmarýnu
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Marinovaná kuřecí křidýlka vložíme do remosky, přidáme máslo, snítku čerstvého rozmarýnu a podlijeme 2 až 3 dl vývaru.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Pikantní kuřecí křidýlka od Evy Pilarové
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová má s manželem Janem Kolomazníkem z nového kuchyňského pomocníka radost.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová si pěstuje čerstvé bylinky na vaření.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Ňam, ňam, na pikantních kuřecích křídlech Evy Pilarové si pochutnala i redaktorka Blesku.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Bohdalová po operaci: Převezli ji na chalupu! Jak jí je?
Úředníci po letech udeřili na množírnu, kterou objevily Blesk tlapky: Odebrali 145 psů!
Kuriózní případ z Českokrumlovska: Falešné lékařky provozovaly ordinaci bez vzdělání
Primářka Roháčová kritizuje noční zásah v Roztokách kvůli meningitidě: Mohlo se to vyřešit v klidu
Rozsáhlý zásah v Roztokách: Student s meningitidou je ve vážném stavu, v nemocnici skončily i tři jeho kontakty
Zemřel Vilém Rubeš (60†), autor ikonických reklam: Dojemná slova celebrit! Už je se svou „sushi královnou“ Bárou