Logo magazínu

Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!

5/6
Prohlédnout znovu

Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!

Na kuřecí křidélka budeme potřebovat tyto ingredience: 4 polévkové lžíce koření Kuře pečené Kotányi, 1 dl slunečnicového oleje, 1 polévkovou lžíci másla, 1 snítku čerstvého rozmarýnu | Blesk - Alexandr Malachovský
Marinovaná kuřecí křidýlka vložíme do remosky, přidáme máslo, snítku čerstvého rozmarýnu a podlijeme 2 až 3 dl vývaru. | Blesk - Alexandr Malachovský
Pikantní kuřecí křidýlka od Evy Pilarové | Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová má s manželem Janem Kolomazníkem z nového kuchyňského pomocníka radost. | Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová si pěstuje čerstvé bylinky na vaření. | Blesk - Alexandr Malachovský
Ňam, ňam, na pikantních kuřecích křídlech Evy Pilarové si pochutnala i redaktorka Blesku. | Blesk - Alexandr Malachovský

Babiš u Pavla na Hradě: Klíčová schůzka o střetu zájmů šéfa Agrofertu!

Psycholožka o chování Slováčka po smrti Aničky (†29): Dělá chybu, která se často vymstí!

Smrtelná nehoda na cestě do Hrobu: Řidiče audi pohřbila kaplička

Spisovatel Formánek: Po rozvodu chtěl skončit se životem, vydal se na pouť, kde bojoval o život

Neuvěřitelný hazard na dálnici D1: Opilý řidič driftoval s kamionem, trefil svodidla a jel dál

Vánoční osvětlení na Žižkově navrhli školkáčci! Roztomilé malůvky dojaly i v zahraničí