Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
4
/
6
Prohlédnout znovu
Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!
Na kuřecí křidélka budeme potřebovat tyto ingredience: 4 polévkové lžíce koření Kuře pečené Kotányi, 1 dl slunečnicového oleje, 1 polévkovou lžíci másla, 1 snítku čerstvého rozmarýnu
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Marinovaná kuřecí křidýlka vložíme do remosky, přidáme máslo, snítku čerstvého rozmarýnu a podlijeme 2 až 3 dl vývaru.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Pikantní kuřecí křidýlka od Evy Pilarové
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová má s manželem Janem Kolomazníkem z nového kuchyňského pomocníka radost.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová si pěstuje čerstvé bylinky na vaření.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Ňam, ňam, na pikantních kuřecích křídlech Evy Pilarové si pochutnala i redaktorka Blesku.
|
Blesk - Alexandr Malachovský
Významný český generál Hyťha: Vážné zranění a operace! Neznámý muž ho napadl nožem?
Přepsaný majetek Jiřího Adamce (77): Nezůstalo mu ani věcné břemeno! Totální kontrola v rukou Jany
Místní o brutálním napadení ženy v Jablonci: Naprostý hnus, policie nic neřeší
Naštvaná cyklistka vybržďovala v Kolíně kamion: Na silnici neměl co dělat!
Pavel opět překvapil: Do Prahy letěl komerční linkou Ryanair. A proč byl v Británii?
Už dnes večer startuje očekávaná StarDance Tour 2025: Cina se bude dělit o tanečnici!