Logo magazínu

Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!

2/6
Prohlédnout znovu

Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!

Na kuřecí křidélka budeme potřebovat tyto ingredience: 4 polévkové lžíce koření Kuře pečené Kotányi, 1 dl slunečnicového oleje, 1 polévkovou lžíci másla, 1 snítku čerstvého rozmarýnu | Blesk - Alexandr Malachovský
Marinovaná kuřecí křidýlka vložíme do remosky, přidáme máslo, snítku čerstvého rozmarýnu a podlijeme 2 až 3 dl vývaru. | Blesk - Alexandr Malachovský
Pikantní kuřecí křidýlka od Evy Pilarové | Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová má s manželem Janem Kolomazníkem z nového kuchyňského pomocníka radost. | Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová si pěstuje čerstvé bylinky na vaření. | Blesk - Alexandr Malachovský
Ňam, ňam, na pikantních kuřecích křídlech Evy Pilarové si pochutnala i redaktorka Blesku. | Blesk - Alexandr Malachovský

Bohdalová po operaci: Převezli ji na chalupu! Jak jí je?

Úředníci po letech udeřili na množírnu, kterou objevily Blesk tlapky: Odebrali 145 psů!

Kuriózní případ z Českokrumlovska: Falešné lékařky provozovaly ordinaci bez vzdělání

Primářka Roháčová kritizuje noční zásah v Roztokách kvůli meningitidě: Mohlo se to vyřešit v klidu

Rozsáhlý zásah v Roztokách: Student s meningitidou je ve vážném stavu, v nemocnici skončily i tři jeho kontakty

Zemřel Vilém Rubeš (60†), autor ikonických reklam: Dojemná slova celebrit! Už je se svou „sushi královnou“ Bárou