Logo magazínu

Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!

1/6
Prohlédnout znovu

Dnes vaří Eva Pilarová: Bez remosky nedám ani ránu!

Na kuřecí křidélka budeme potřebovat tyto ingredience: 4 polévkové lžíce koření Kuře pečené Kotányi, 1 dl slunečnicového oleje, 1 polévkovou lžíci másla, 1 snítku čerstvého rozmarýnu | Blesk - Alexandr Malachovský
Marinovaná kuřecí křidýlka vložíme do remosky, přidáme máslo, snítku čerstvého rozmarýnu a podlijeme 2 až 3 dl vývaru. | Blesk - Alexandr Malachovský
Pikantní kuřecí křidýlka od Evy Pilarové | Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová má s manželem Janem Kolomazníkem z nového kuchyňského pomocníka radost. | Blesk - Alexandr Malachovský
Eva Pilarová si pěstuje čerstvé bylinky na vaření. | Blesk - Alexandr Malachovský
Ňam, ňam, na pikantních kuřecích křídlech Evy Pilarové si pochutnala i redaktorka Blesku. | Blesk - Alexandr Malachovský

Významný český generál Hyťha: Vážné zranění a operace! Neznámý muž ho napadl nožem?

Přepsaný majetek Jiřího Adamce (77): Nezůstalo mu ani věcné břemeno! Totální kontrola v rukou Jany

Místní o brutálním napadení ženy v Jablonci: Naprostý hnus, policie nic neřeší

Naštvaná cyklistka vybržďovala v Kolíně kamion: Na silnici neměl co dělat!

Pavel opět překvapil: Do Prahy letěl komerční linkou Ryanair. A proč byl v Británii?

Už dnes večer startuje očekávaná StarDance Tour 2025: Cina se bude dělit o tanečnici!