Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
3
/
6
Prohlédnout znovu
Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
Václav Upír Krejčí po krutém rozvodu: Utajená druhá svatba!
Divoká oslava 40 Karlose: Vyprsená Lela, vykulená Vondráčková a kalhotky sexy brunetky
Srdceryvný příběh paní Jarušky (†74): Rakovinu tajila!
Fatální dovolená v Tatrách: Marie zemřela po nákaze ve wellnessu?!
Levné Chorvatsko? Zapomeňte! Spočítali jsme za vás, kolik dáte za oběd, zmrzlinu či pivo
Poprask v hlavním městě: Ulice brázdili naháči!