Logo magazínu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

1/6
Prohlédnout znovu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni. | iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni. | iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů. | iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock

Eliška (5) ze Zázraku Blesku bojuje se SMA: Vyprchával z ní život! Dojala i nemocnou Konvičkovou

Největší záhada Slavíků vyřešena! Proč nepřišla Gottová?

Plán na zmrazení platů naráží na odpor končící koalice. Proč se vzpírají?

Velké srovnání cen za »totáče« a dnes: Déle vyděláváme jen na chleba!

Meteoroložka Honsová v Hráčích: Česko za 10 let? Klíšťata a alergie po celý rok!

Salák doma bez manželky bojuje: Pohroma a potopa