Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
1
/
6
Prohlédnout znovu
Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
Šéf NÚDZ Jiří Horáček v Hráčích: Děti a mobily? Narušují vývoj!
7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili dědictví za 24 milionů!
Schází se poprvé nová Sněmovna: Jak to bude probíhat a kolik budou brát noví poslanci?
Děsivé zemětřesení zasáhlo Afghánistán: Z trosek vytahují mrtvé a zraněné
Anna bojovala hodiny o život: Mrtvice v 11 letech! Jaké příznaky se podcenily?
Bývalá hvězda Sparty Horst Siegl: Přišel o vilu! Exekuční dražba