Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
1
/
6
Prohlédnout znovu
Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
Kamilka (13) ze Zázraku Blesku náhle ochrnula: Tělíčko jako hadrová panenka! I tak sbírá vítězství...
Partner Lucie Bílé měl nález v mozku: Detaily operace hned po Slavících!
Měsíc dřiny ve sněhové poušti: Český záchranář Radek vyrazil do Nepálu!
Legendární horal Viktor Beránek opustil Tatry: Nomád v karavanu! Utekl za teplem
Televizní hvězda, cukrář Josef Maršálek v Hráčích: Ve StarDance bych tančil s chlapem!
Pastrňák oznámil příchod dalšího potomka, pak křivil obličej: Tají hrůzu?!