Logo magazínu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

1/6
Prohlédnout znovu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni. | iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni. | iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů. | iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock

Kamilka (13) ze Zázraku Blesku náhle ochrnula: Tělíčko jako hadrová panenka! I tak sbírá vítězství...

Partner Lucie Bílé měl nález v mozku: Detaily operace hned po Slavících!

Měsíc dřiny ve sněhové poušti: Český záchranář Radek vyrazil do Nepálu!

Legendární horal Viktor Beránek opustil Tatry: Nomád v karavanu! Utekl za teplem

Televizní hvězda, cukrář Josef Maršálek v Hráčích: Ve StarDance bych tančil s chlapem!

Pastrňák oznámil příchod dalšího potomka, pak křivil obličej: Tají hrůzu?!