Logo magazínu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

1/6
Prohlédnout znovu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni. | iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni. | iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů. | iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock

Šéf NÚDZ Jiří Horáček v Hráčích: Děti a mobily? Narušují vývoj!

7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili dědictví za 24 milionů!

Schází se poprvé nová Sněmovna: Jak to bude probíhat a kolik budou brát noví poslanci?

Děsivé zemětřesení zasáhlo Afghánistán: Z trosek vytahují mrtvé a zraněné

Anna bojovala hodiny o život: Mrtvice v 11 letech! Jaké příznaky se podcenily?

Bývalá hvězda Sparty Horst Siegl: Přišel o vilu! Exekuční dražba