Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
1
/
6
Prohlédnout znovu
Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
Vyšetřovatel Orlických vražd v Blesku: Kdo přivedl policii na přehradu? Jména nikdy neprozradím
Manželka Kerndla Milada v šoku: Laďovi dávali doktoři 2 dny života!
Trumpovi otekly nohy, musel za lékařem: Zjistili mu chronický žilní problém!
Obamovi promluvili o rozvodu: Jak to mají? Překvapivá slova Michelle o svobodě
Slavný dobrodruh Jaroš kritizuje Kolouchovou (†46) a spol.: Jste jen falešní hrdinové
Politici na Colours of Ostrava: Babiš se zrzkou, Kupka s pivem i Pecina