Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
1
/
6
Prohlédnout znovu
Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
Eliška (5) ze Zázraku Blesku bojuje se SMA: Vyprchával z ní život! Dojala i nemocnou Konvičkovou
Největší záhada Slavíků vyřešena! Proč nepřišla Gottová?
Plán na zmrazení platů naráží na odpor končící koalice. Proč se vzpírají?
Velké srovnání cen za »totáče« a dnes: Déle vyděláváme jen na chleba!
Meteoroložka Honsová v Hráčích: Česko za 10 let? Klíšťata a alergie po celý rok!
Salák doma bez manželky bojuje: Pohroma a potopa