Logo magazínu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

4/4
Prohlédnout znovu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla. | Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť. | Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí. | Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší. | Martin Pekárek

Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! A naštvaní Slováci

Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!

Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!

Vařili z prošlého masa? KFC v Česku řeší obří průšvih

Zeman dal košem Babišovi: Volit bude komunisty! Je to pomsta za urážku?

Moderátorka Eva Decastelo: Návrat k exmanželovi Rendovi!