Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
4
/
4
Prohlédnout znovu
Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla.
|
Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť.
|
Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí.
|
Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší.
|
Martin Pekárek
Po přistávací dráze pražského letiště se proháněl motorkář: Ujížděl policistům a prorazil bariéry!
Seriálová hvězda a Prachařova partnerka Sara Sandeva: Záhadná nemoc!
Politici na Colours of Ostrava: Po Babišovi se zrzkou dorazila i Eva Decroix
Motorkář Pavel opět v akci! Vyrazil na své nové mašině do Brna na MotoGP
Vyšetřovatel orlických vražd: Echo nám dal syn policisty. Kauzu nepřežil, zabila ho manželka
Milovník adrenalinu Baumgartner spadl mrtvý do bazénu vedle koupajících se dětí: Dostal infarkt?!