Logo magazínu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

4/4
Prohlédnout znovu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla. | Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť. | Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí. | Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší. | Martin Pekárek

Po přistávací dráze pražského letiště se proháněl motorkář: Ujížděl policistům a prorazil bariéry!

Seriálová hvězda a Prachařova partnerka Sara Sandeva: Záhadná nemoc!

Politici na Colours of Ostrava: Po Babišovi se zrzkou dorazila i Eva Decroix

Motorkář Pavel opět v akci! Vyrazil na své nové mašině do Brna na MotoGP

Vyšetřovatel orlických vražd: Echo nám dal syn policisty. Kauzu nepřežil, zabila ho manželka

Milovník adrenalinu Baumgartner spadl mrtvý do bazénu vedle koupajících se dětí: Dostal infarkt?!