Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
4
/
4
Prohlédnout znovu
Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla.
|
Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť.
|
Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí.
|
Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší.
|
Martin Pekárek
Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! A naštvaní Slováci
Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!
Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!
Vařili z prošlého masa? KFC v Česku řeší obří průšvih
Zeman dal košem Babišovi: Volit bude komunisty! Je to pomsta za urážku?
Moderátorka Eva Decastelo: Návrat k exmanželovi Rendovi!