Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
4
/
4
Prohlédnout znovu
Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla.
|
Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť.
|
Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí.
|
Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší.
|
Martin Pekárek
Češi pro letušku Lenku vybrali 5 milionů na léčbu rakoviny: Tragicky přišla o bratra!
100 truchlících na »propáleném« pohřbu Laufera (†84): Bez hymny a posledního daru
Rošády ve Fialově vládě: Jsou po Langšádlové v ohrožení další „neviditelní“ ministři?
Krásné novinky od dětí s SMA: Maxík už půjde do školy! Oliverkovi se daří ve školce
Odborníci na telefonu jsou zpět: Už v pondělí poradí s psychickým zdravím! Komu můžete volat?
Rozvod tenistky Vondroušové: Ozval se manžel Štěpán. Plán B a slova o ráji!