Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
1
/
4
Prohlédnout znovu
Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!
Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla.
|
Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť.
|
Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí.
|
Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší.
|
Martin Pekárek
Pavel Novotný pro Blesk: První dopis z vězení! Co mu nejvíce schází a čím si krátí čas?
Zdravotní potíže Evy Burešové se stupňují: Zoufalá žádost o pomoc! Doktoři? Problém nenašli
Platy politiků vzrostou o 5 procent? Premiér i šéf Sněmovny 308 tisíc, prezident 383 tisíc
Sbíráte v lese borůvky a houby? Českem se šíří zabijácký parazit!
Vztahová koučka o turistkách v Egyptě: Bez sexu několik let, na dovolené sedmý div světa! Jak funguje »šuk smlouva«?
Roger a Mirka Federerovi: Překvapivé odhalení o jejich vztahu!