Logo magazínu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

1/4
Prohlédnout znovu

Svíčková z hovězího podle šéfkuchaře: Návod krok za krokem a speciální fígle!

Skuteční znalci kuchyně vědí, že kouzlo gastronomie spočívá v detailech a podání jídla. | Martin Pekárek
U svíčkové záleží hlavně na spojení všech ingrediencí v jedinečnou chuť. | Martin Pekárek
Pelikán je zvyklý vařit pro náročné hosty, připravoval menu i řadě českých herců při natáčení. Omáčky z nové kuchařky chválí. | Martin Pekárek
Pozornost věnujeme kořenové zelenině, čím čerstvější, tím samozřejmě lepší. | Martin Pekárek

Pavel Novotný pro Blesk: První dopis z vězení! Co mu nejvíce schází a čím si krátí čas?

Zdravotní potíže Evy Burešové se stupňují: Zoufalá žádost o pomoc! Doktoři? Problém nenašli

Platy politiků vzrostou o 5 procent? Premiér i šéf Sněmovny 308 tisíc, prezident 383 tisíc

Sbíráte v lese borůvky a houby? Českem se šíří zabijácký parazit!

Vztahová koučka o turistkách v Egyptě: Bez sexu několik let, na dovolené sedmý div světa! Jak funguje »šuk smlouva«?

Roger a Mirka Federerovi: Překvapivé odhalení o jejich vztahu!