Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
6
/
8
Prohlédnout znovu
Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu.
|
profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu.
|
Shutterstock
Opečené francouzské brambory
|
shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení.
|
David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek.
|
archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Hranolky
|
Shutterstock.com
Maláčová spojuje SOCDEM s komunisty: Zrada »přes kopírák« jak za Fierlingera! Varují Paroubek i Šmarda
Dáda, Felix a Felix junior po smrti Aničky (†29): První štěstí zničené rodiny!
Moderátor Václav Moravec v Hráčích: Povolal právníky kvůli kauze vydírání v ČT!
Tropy v Česku: O víkendu 32 °C a teploty porostou dál! Až k 37 °C, sledujte radar Blesku
Vášnivá houbařka Ivana má tisíce sledujících a pozvánky na rande: V lese ukazuje, jak na to!
Na hotelu v bulharském Primorsku našli mrtvou Češku (†36): Úřady jejího přítele obvinily z vraždy!