Logo magazínu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

6/8
Prohlédnout znovu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu. | profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu. | Shutterstock
Opečené francouzské brambory | shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení. | David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek. | archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia
Hranolky | Shutterstock.com

Maláčová spojuje SOCDEM s komunisty: Zrada »přes kopírák« jak za Fierlingera! Varují Paroubek i Šmarda

Dáda, Felix a Felix junior po smrti Aničky (†29): První štěstí zničené rodiny!

Moderátor Václav Moravec v Hráčích: Povolal právníky kvůli kauze vydírání v ČT!

Tropy v Česku: O víkendu 32 °C a teploty porostou dál! Až k 37 °C, sledujte radar Blesku

Vášnivá houbařka Ivana má tisíce sledujících a pozvánky na rande: V lese ukazuje, jak na to!

Na hotelu v bulharském Primorsku našli mrtvou Češku (†36): Úřady jejího přítele obvinily z vraždy!