Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
6
/
8
Prohlédnout znovu
Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu.
|
profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu.
|
Shutterstock
Opečené francouzské brambory
|
shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení.
|
David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek.
|
archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Hranolky
|
Shutterstock.com
Zdrcená vdova po Hezuckém (†55) Nikola: Těžké poslední měsíce s milovaným Patrikem
Babiš se zbaví Agrofertu: 10 otázek a odpovědí. Opravdu vyřešil střet zájmů? Zůstane v holdingu rodina?
Ruský útok u hranic: České a polské stíhačky ve vzduchu!
Politolog pro Blesk: Pavel prostě Turka nejmenuje. Hrozí žaloba na prezidenta?
V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?
Soud Noskové s expartnerem kvůli násilí: Zarážející svědectví jeptišky! Která mu dříve pomáhala