Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
4
/
8
Prohlédnout znovu
Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci
Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu.
|
profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu.
|
Shutterstock
Opečené francouzské brambory
|
shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení.
|
David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek.
|
archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid.
|
profimedia
Hranolky
|
Shutterstock.com
Na hotelu v bulharském Primorsku našli mrtvou Češku (†36): Úřady jejího přítele obvinily z vraždy!
Televizní kadeřník Tomáš Arsov: Smrt v salonu!
Šílené video ze železničního přejezdu: Sanitka projela kolem spuštěných závor
Nezletilý mladík se v centru Prahy zřítil z okna: Po pádu z pátého patra bojuje o život v nemocnici
Pohřeb herce Stanislava Šárského (†85): V historickém kočáře objel katedrálu!
Otázky a odpovědi o volbě šéfa ČT? Podivná dohoda Fridricha s Chudárkem a... Mrzena zůstává?