Logo magazínu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

4/8
Prohlédnout znovu

Brambory pečené dohněda a křupavé hranolky způsobují rakovinu, tvrdí vědci

Pečené brambory nebo křupavé hranolky způsobují rakovinu. | profimedia/blesk
Už lehce zčernalé opečené brambory obsahují vysokou koncentraci akrylamidu, který způsobuje rakovinu. | Shutterstock
Opečené francouzské brambory | shutterstock.com
Lehce připečené brambory způsobují rakovinu. Obsahují akrylamid, který se utváří v průběhu pečení. | David Háva
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia.cz
Brambůrky mají vroubek. | archiv
Pečené brambory způsobují rakovinu, obsahují akrylamid. | profimedia
Hranolky | Shutterstock.com

Na hotelu v bulharském Primorsku našli mrtvou Češku (†36): Úřady jejího přítele obvinily z vraždy!

Televizní kadeřník Tomáš Arsov: Smrt v salonu!

Šílené video ze železničního přejezdu: Sanitka projela kolem spuštěných závor

Nezletilý mladík se v centru Prahy zřítil z okna: Po pádu z pátého patra bojuje o život v nemocnici

Pohřeb herce Stanislava Šárského (†85): V historickém kočáře objel katedrálu!

Otázky a odpovědi o volbě šéfa ČT? Podivná dohoda Fridricha s Chudárkem a... Mrzena zůstává?