Logo magazínu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

6/7
Prohlédnout znovu

Vědci varují: Alobal představuje riziko! Jaké jídlo do něj rozhodně nebalit?

Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | D. Černovský, Scom
A jak si na výletě dáváte jídlo vy? | D. Černovský, Scom
…ten samý nežádoucí efekt může způsobit i kyselé. | D. Černovský, Scom
I výrobci už na riziko upozorňují. | D. Černovský, Scom
Grilovat takhle maso? Horkem se ionty kovu uvolňují a mohou pronikat do potravin a pak do těla… | D. Černovský, Scom
Zdeněk Pohlreich, šéfkuchař | J. Tůma, FTV Prima
Alobal? Jídlo do něj nebal! Vědci upozorňují na rizika hliníkové fólie. | Shutterstock.com

Co plánuje nový šéf ČT? Chudárek chce úspory, nový kanál i méně lidí ve vedení

Bartoška (†78) se dočkal posla z Hollywoodu: Nejslavnější host těsně před smrtí!

Novinky ve stavebním zákoně: Levnější studny i méně koleček po úřadech! A změny v bydlení

Lékařka Arenbergerová o riziku rakoviny z umělých nehtů: První ženy mají kožní nádory

Hýčkaný Pavel na summitu NATO: Královská hostina s Trumpem, u Zelenského královna, kdo u Macronových?

Pavlova fešácká svazová gáže: Má na 1 600 párů bot