Logo magazínu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

1/3
Prohlédnout znovu

Cuketa je královna letní kuchyně: Kdy ale být při konzumaci ve střehu?

Přezrálé cukety mohou obsahovat přírodní toxin zvaný kukurbitacin, který způsobuje nevolnost, průjem i zvracení. | Profimedia.cz - ilustrace/Archiv Blesk.cz
Na jejich velikosti záleží: větší kusy často obsahují více vody, méně chuti a semena uvnitř. | iStock.cz
Kdy je cuketa jedovatá? | istock.com

Václav Upír Krejčí po krutém rozvodu: Utajená druhá svatba!

Divoká oslava 40 Karlose: Vyprsená Lela, vykulená Vondráčková a kalhotky sexy brunetky

Srdceryvný příběh paní Jarušky (†74): Rakovinu tajila!

Fatální dovolená v Tatrách: Marie zemřela po nákaze ve wellnessu?!

Levné Chorvatsko? Zapomeňte! Spočítali jsme za vás, kolik dáte za oběd, zmrzlinu či pivo

Poprask v hlavním městě: Ulice brázdili naháči!