Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladá maminka Darina porazila rakovinu a teď... Linecké podle babičky jí vyhrálo noc v Hiltonu

Autor: Vlaďka Hradská - 
26. ledna 2017
06:10

Velkou radost prožívá Darina Hodinová (39) ze Strunkovic nad Blanicí. Žena, která si prošla těžkým obdobím při boji s rakovinou, se stala vítězkou online soutěže na Blesk.cz. Odměna? Stráví noc v pražském Hiltonu. V luxusním hotelu prý bude spát poprvé v životě!

„Úkol zněl jasně. Co byste udělali pro to, abyste vyhráli noc v Hiltonu? Napadlo mě, že napeču linecké cukroví pro celou redakci. Všichni tak budou spokojeni. Organizátoři soutěže si pochutnají a my si to s manželem užijeme,“ svěřila se maminka dvou dětí.

Pečení vánočního cukroví po Vánocích, navíc pro početnou redakci, zaujalo čtenáře Blesk.cz natolik, že jí dali nejvíce lajků. Energická žena má za sebou těžkou životní zkoušku. V roce 2015 onemocněla rakovinou.

„Začalo to banální horečkou, myslela jsem si, že mám chřipku. Po návštěvě gynekologa bylo jasno. Prošli jsme si nehezkým obdobím, které mi stále vhání slzy do očí. Nejhorší nebyly operace, ale chemoterapie,“ posteskla si Darina.

V nejtěžších chvílích byl pro ni velkou oporou manžel Jiří (43). „Nebýt jeho a onkologa, tak bych to nedala. Bojovala jsem s nemocí ve stejné době jako Karel Gott. Říkala jsem si, že když to dá Karel, dám to i já,“ přiznala.

Když boj vyhrála, přehodnotila svůj život a užívá si ho, co to jen jde. Noci v Hiltonu už se nemůže dočkat.

lecram ( 26. ledna 2017 14:56 )

Nepoznam nikoho kto by porazil rakovinu,toto ochorenie sa da pozastavit,ale skor ci neskor prepukne v este väcsej sile a bolo tu uz dost ludi,ktori sa takto vystatovali a kde su dnes, trosku pokory by neuskodilo,doprial by som jej uplne uzdravenie,ale som realista a beriem rakovinu vazne...

Verona ( 26. ledna 2017 09:41 )

 Darče gratulujeme opravdu si to zaslouží.Užíte si to...

Zobrazit celou diskusi