Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Fetující socha Oscara šokuje L. A.: Je to obraz dnešních filmových hvězd!

Autor: senf - 
21. února 2015
07:00

Zprávy z Hollywoodu: Předávání Oscarů se blíží, což je nejvyšší čas, aby se vedle upravených a nablýskaných ulic L. A. a natažených červených koberců objevila pořádná satira. Návštěvníky města andělů šokuje fetující Oscar!

Před nedělním udělením cen filmové akademie se mezi majestátními symboly soch Oscarů objevil jeden, který všem vyráží dech. Stačilo jen, aby místní umělec vystavil na Hollywood Blvd. v životní velikosti zlatou sochu Oscara v jiné poloze.

Zatímco jeho menší kolegy si hvězdy filmového nebe odnesou domů, tato socha se plazí po kolenou s brčkem v ruce. Důvod je prostý, přímo před ním se totiž na zemi rozkládají dvě obří lajny kokainu.

Umělec nezapomněl sochu ozdobit pamětní deskou, na které se píše: „Nejlepší hollywoodská party.“ Samozřejmě že fetující Oscar okamžitě vzbudil velkou pozornost, a není divu. „Socha má upozornit na skryté hollywoodské problémy s drogovou závislostí, kterou trpí stovky lidí ze showbyznysu. A která je do značné míry ignorována až do jejich smrti,“ řekl umělec.

Kokainový Oscar navazuje na projekt z minulého roku, kdy si legendární zlatá socha píchala pomocí injekční stříkačky do ruky heroin. I zde se poukazovalo na drogovou problematiku filmových hvězd.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sores ( 21. února 2015 13:10 )

 každý kdo fetuje drogy, by měl zhebnout! nemají mezi slušnými lidmi co pohledávat.

provokaterka ( 21. února 2015 09:18 )

To vytvořilo nějaké dítě ze zvláštní školy?

maruch ( 21. února 2015 07:23 )

Nejen filmových i hudebnich ,že Kolář a další smažky a fetky.

Zobrazit celou diskusi