Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Rodiče, kterým vzali Andrejku: Jedno dítě jim zemřelo, druhé soud zatím nevrátil!

Autor: Kateřina Moravcová, shp - 
16. února 2015
17:52

Týdny, ne-li měsíce bude muset rodina Nagyova čekat na vrácení své milované dcery Andrejky (2). Soudkyně nařídila vypracovat odborné psychologické posudky. Dítě rodičům sebrala sociálka poté, co se pohádali.

Rodiče Dana (27) a Martin (42) Nagyovi bojují o svěření své dcerky Andrejky, kterou jim po rodinné hádce odebrala sociálka, 8 měsíců. A čekat se bude znovu. Sociální pracovnice přednesla návrh na vypracování psychologických posudků obou rodičů. V souvislosti s tím soudkyně jednání odročila na neurčito.

Hrozně se na svou holčičku těším a tohle všechno to zase zbytečně protahuje. Moc ji chci zpátky,“ říká se slzami v očích maminka. U soudu také zaznělo z úst pěstounky, že maminka má s Andrejkou moc hezký vztah. Během návštěv jsou prý velmi šťastné a mazlí se. Úředníci se ale obávají rodinné situace. Manželé se často hádají kvůli finančním problémům. Rodina totiž žije ze sociálních dávek.

„O dceru se ale zvládnu postarat,“ je si jista maminka. Ta má zdravotní problémy se srdíčkem. V létě jí totiž zemřela dcera Martinka (†0,5), která byla s Andrejkou převezena sociálkou do kojeňáku. V něm do druhého dne zemřela na syndrom náhlého úmrtí.

zelena.karkulka ( 16. února 2015 22:32 )

zelena.karkulka ( 16. února 2015 22:31 )

Dítě nevracet,stejně si jich nadělají ještě spoustu

stejne ( 16. února 2015 19:58 )

Hele mě stačilo, že táta nechal dítě v tom vedru několik hodin v kočárku a chlastal. Ani Cikáni by tohle neudělali. Zamysli se ty zmr.de sám nad tím co píšeš, nebo je podle tebe normální, že malinké bezbranné dítě nedostane ani napít a fotr nasává? Podívej se na ně!!!!! Podívej se na ty socky a z dětí by byly zas jen socky. Fotr je jasnej alkoholik, dobytek prostě. Matku bych nakopala do říti a ten její debilní ksicht rovněž. A ted mi i ty polib. Nemám na tebe spratku odpornej uchlastanej, zdrogovanej náladu. je mi z tebe i z nich na blití.

nojasne ( 16. února 2015 19:50 )

Jak se můžou hádat o peníze, když žádné nemají ? Na dítě by mělo být povolení, budoucí rodiče by měli prokázat, že mají vlastní příjem a nebudou žít z dávek.

stejne ( 16. února 2015 19:44 )

Ty jsi větší kretén než jsem si myslela. Piš si tady sám, ty idiote zfetovanej a ožralej.

Zobrazit celou diskusi