Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž se jim na služebně zastřelil tužkou: Policisté budou za jeho smrt pykat!

Autor: dce - 
3. února 2015
14:20

Loni 20. listopadu se bizarním způsobem zabil muž na Trutnovsku. Na záchodech na policejní služebně se zastřelil tužkou! Policisty teď za jeho smrt čeká trest.

Ačkoliv nešlo o trestný čin, budou se policisté ze své nepozornosti zodpovídat. Smrt muže, který spáchal na stanici v Úpici sebevraždu střílecí tužkou, byla totiž částečně i jejich chyba. 

Muž byl zadržen kvůli telefonátu z domu, kolem kterého se motal. Volající ho asi považoval za lupiče, muž byl ale jen opilý. V krvi měl 2,6 promile. Na stanici policisty požádal, zda by si mohl odskočit. Policisté mu vyhověli, muž ale na toaletě vytáhl střílecí tužku a jednou ranou se zabil.

Celou věc vyšetřovala i Generální inspekce bezpečnostních sborů. „Forma trestu za dílčí pochybení policistů ještě nebyla stanovena. Mohou být potrestáni písemným napomenutím, tříměsíčním snížením platu nebo odebráním medaile,“ uvedla podle serveru Novinky.cz policejní mluvčí Iva Kormošová.

tgbb. ( 3. února 2015 17:48 )

Tohle nebyl kriminálník. Rozváděl se (byl rozváděn) a nějak se s tím nemohl srovnat. Vožral se tak, že ani netrefil domů a bušil na cizí dveře.

univerzalnizena ( 3. února 2015 15:06 )

hruza za chajzla ještě budou pykat chtěl cipnout sam !!!!

annael ( 3. února 2015 14:41 )

Každý opilý se automaticky = kriminálník?

almr ( 3. února 2015 14:30 )

Muž byl zadržen kvůli telefonátu z domu, kolem kterého se motal. Volající ho asi považoval za lupiče, muž byla ale jen opilý. V krvi měl 2,6 promile. Na stanici policisty požádal, zda by si mohl odskočit. Policisté mu vyhověli, muž ale na toaletě vytáhl střílecí tuku a jednou ranou se zabil. Čtete to po sobě vůbec? Nebo jen blokujete diskuze o Romech?

Zobrazit celou diskusi