Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka se probrala z kómatu, do něhož upadla kvůli tamponu: Nepoznává však vlastní děti!

Autor: shp - 
18. listopadu 2014
23:06

Trojnásobná maminka Joanna Cartwright (27) z britského Doncasteru použila jako každá jiná žena za svůj život nespočet tamponů. Ovšem jeden ji málem zabil. Ženě způsobil toxický šok, ona onemocněla a ztratila vědomí. Lékaři ji museli uvést do umělého spánku, aby se její tělo mohlo poprat s bakteriemi. Když se však z umělého spánku probrala, nepoznala vlastní dcery.

Joanna měla štěstí, že přežila. Joanna měla štěstí, že přežila. | profimedia.cz
.Joanna si nejdříve myslela, že chytila silnou chřipku. Cítila se malátná a nemocná. Jenže o tři dny později zkolabovala, ztratila vědomí a sanitka ji musela převést do nemocnice.

Lékaři pak zděšeným příbuzným sdělili, že jejich blízké selhávají orgány a že byla jen pár hodin od jisté smrti. Joanně otekly ruce, začala jí masivně odpadávat pokožka a ztratila polovinu vlasů.

Doktoři ji proto uvedli do umělého spánku. Její tělo mezitím bojovalo s bakteriemi, které po toxickém šoku způsobeném tamponem infikovaly krevní oběh. Britka měla štěstí, její imunita, podpořená léky, zvítězila.

Avšak když se  probrala, nastal šok. „Když jsem se probrala z kómatu, nevzpomínala jsem si, co se stalo. Nemohla jsem si vzpomenout na nic,“ popisuje drsné probuzení Joanna.

„Někdo mi dal před obličej fotky mých dětí, ale já nevěděla, kdo to je. Lidé na ně ukazovali prsty, ať řeknu jejich jména, ale já nevěděla,“ pokračuje Joanna. Paměť se jí už začíná pomalu navracet, ale jde o složitý a komplikovaný proces. Dcerky už ale poznává.

kartona ( 19. listopadu 2014 11:52 )

Do čeho si proboha ten tampon strkala?

erene ( 19. listopadu 2014 00:40 )

Rychtáři radši si vyhoň sám a neotravuj !

erene ( 19. listopadu 2014 00:39 )

až po tobě Rychto !

kraken666 ( 19. listopadu 2014 00:20 )

Molnárová "erene"invalidní cikánská špíno proč se neoběsíš nebo neutopíš? A nebo požádej nějakýho poldu ať tě odpráskne!

kraken666 ( 19. listopadu 2014 00:19 )

Molnárová "erene",invalidní cikánská špíno aby ti mráz prrdel roztrhal a filcky tě po poli honily!

Zobrazit celou diskusi