Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tlouštík vyvolal paniku z chemického útoku: Hasiči kvůli němu museli nosit plynové masky!

Autor: mb - 
16. listopadu 2014
12:06

Obyvatelé poklidného německého městečka zažili šok! Po ulici běhali hasiči v dýchacích maskách a obyvatele ochromil strach z chemického útoku. Manévry ale spustil obézní muž, smrad z jeho bytu byl doslova toxický!

Na nebohého muže upozornil soused. Uslyšel totiž na stropě ťukání a pochopil, že tlouštík volá o pomoc. Když dorazili hasiči, naskytl se jim hrůzný pohled…

„Bylo to absolutní peklo! Po kolena jsme se brodili v odpadcích, všude zkažená pizza a staré plechovky se zbytky jídla. V tom bordelu navíc běhali hlodavci! Nejhorší byl ale smrad – tam se prostě nedalo dýchat,“ popsal zásah jeden z hasičů.

150kg těžký důchodce (65) byl připoután na lůžko a nekoupal se pět let! Jeho zachránci museli dokonce vyrazit dveře, protože kvůli haldě odpadků nešly otevřít. Zatím není jasné, jak je možné, že na zoufalou situaci obézního muže nikdo neupozornil už dříve.

„Nevěděli jsme, v jakém stavu se nachází jeho byt,“ hájil se jeden soused. Hasiči nešťastného tlouštíka dostali z bytu jeřábem a odvezli do nemocnice.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi