Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zásadní zpráva pro lyžaře: Celodenní skipas jen za 235 korun! Řekneme vám, jak ho získat

Autor: Martin Brejla, zrk - 
29. října 2014
09:30

Už poletují první vločky, sněžná děla jsou připravena začít chrlit sníh do zásoby. Největší český skiareál ve Špindlerově Mlýně je připraven na zimní sezonu. A pro lyžaře má zásadní zprávu: Nejenže nezdražil, ale jezdit bude možné i levněji!

Zásadní novinkou této zimy ve Skiareálu Špindlerův Mlýn je tzv. GOPASS. Jde o bezkontaktní čipovou kartu lyžaře, na kterou si každý může přes e-shop nabít skipas už z domova a z auta tudíž může jít rovnou na lanovku! Bez nutnosti stát s ostatními ve frontě u pokladen.

Nejlepší ceny

Nákup skipasu přes e-shop bude vždy levnější než na pokladně skiareálu a to nejméně o 50 Kč! Zkraje sezony, kdy celodenní permanentka vyjde na 650 Kč, ji přes e-shop pořídíte za 600 Kč, v hlavní sezoně pak místo 750 Kč platíte 695 korun. GOPASS si dobijete i v den lyžování, už 30 minut po nákupu můžete nasedat na lanovku. Pozor – už v pátek vám Blesk přinese skipasy za bombastickou cenu 235 Kč!

Slevy za věrnost

Majiteli karty se na ní zároveň hromadí věrnostní body za utracené peníze (1 bod za každých 25 Kč). Body následně může v partnerských restauracích, obchodech a půjčovnách proměnit ve slevy.

Věrnostní body může na společném kontě hromadit třeba celá rodina. Každý lyžující člen skupiny ale musí mít vlastní kartu.

✔ Samostatně se registrovat mohou jen osoby starší 15 let, chcete-li GOPASS i pro děti, můžete ho zaregistrovat pod své konto.

Kde GOPASS dostanu?

Stačí registrace na www.gopass. cz. Karta vám oproti záloze 50 Kč přijde přímo na adresu udanou při registraci.

■ Pakliže byste si ji chtěli vyřizovat v šibeničním termínu krátce před odjezdem a karta by již nemusela dorazit poštou, vytisknete si z webu anebo potvrzovacího e-mailu dočasnou kartičku a tu vám za čipovou kartu vymění přímo ve Špindlu u každé pokladny.

■ Karty GOPASS vydávají v průběhu zimní sezóny všechny pokladny Skiareálu Špindlerův Mlýn. Krátkou registraci lze učinit i přímo na místě.

Další novinky pro vaše pohodlí

Provozovatelé skiareálu investovali přes léto do jeho vylepšení astronomických 100 milionů korun a toto jsou nejzásadnější novinky pro zimu 2014–15.

Svatý Petr

■ nová multifunkční budova s pokladnami, infocentrem a novým obchodem a půjčovnou lyžařského a snowboardového vybavení

■ nový Aprés-ski bar rakouského typu (tzv. deštník).

■ nedávno kompletně zrekonstruovaná restaurace Na Pláni. Nastavuje úplně jinou úroveň služeb, než na jakou byli doposud lyžaři zvyklí! Kdo to tam zná, ten to tam nepozná!

Hromovka

■ na dvojnásobek rozšířený dojezdový most přes Labe

■ kompletně zrekonstruovaný zasněžovací systém na obou sjezdovkách

■ nové bezpečnostní sítě

Medvědín

■ odpočinková zóna na dojezdu Medvědína s bezplatným wi-fi

Horní Mísečky

■ dětský fun-park u vleku Hořec (boule, vlny, zabavné překážky...)

tarot666 ( 29. října 2014 11:58 )

To je dojemná propaganda...utratit v dnešní době za předražené sjezdovky typu Špindlu,Harrachova atd. za den 650Kč může jen debil,nebo stupidní serebrita,která tam jede se předvést,protože jiné podělané střediska tato země pro séérebrity zřejmě nemá normální lidi pojedou do Alp a v akčních cenách se dostanou se skipasem na 10 dnů ještě níže než stojí předražený ˇpindl s jejich sranda kopečkama

Zobrazit celou diskusi