Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jedenáctiletá Andrea v opojení vodky: Žákyně 5. třídy skončila opilá v nemocnici!

Autor: čad - 
4. září 2014
06:26

Nečekaně bouřlivě se loučila s prázdninami školačka Andrea (11) z Moravských Budějovic. Žákyně páté třídy skončila v třebíčské nemocnici s neuvěřitelnými 1,58 promile alkoholu v krvi.

Bezvládné tělo dívenky našla minulý pátek před půlnocí v místním parku náhodná chodkyně a na místo přivolala policisty. „V parku byla ještě se svou kamarádkou. Ta policistů nadýchala 0,32 promile,“ informovala Blesk mluvčí policie Jana Kroutilová. Andreu v bezvědomí záchranáři převezli na oddělení dětské JIP do třebíčské nemocnice.

„Dceru pustili domů z nemocnice až v pondělí,“ přiznala Blesku matka školačky. „Podle lékařky si prý dala jednu štamprli. Je taková hubená a to jí stačilo,“ snažila se zlehčit situaci matka. Na dotaz Blesku, zda jí v noci dcera doma nechyběla, jen krčila rameny. „Hledala jsem ji, co jsem měla dělat,“ dodala rozpačitě žena.

„Dnes je matka školačky pozvána na radnici, aby nám to vysvětlila,“ uvedla šéfka sociálního odboru moravskobudějovické radnice Jana Loiblová, která bude zjišťovat, zda nedošlo, k zanedbání rodičovské péče. Paradoxně oslavu závěru letošních prázdnin organizovala radnice. „Byl jsem informován, že se tam objevily děti už od deseti let bez rodičů. To je hrůza,“ míní starosta Vlastimil Bařinka.

djaba ( 4. září 2014 20:16 )

Moji smradi neměli šanci ,ze školy i kroužků domů to měli sedm minut loudání. Takže pokud nepřišli do čtvrt hoďky ,hned jsme je hledali .

kdoasi ( 4. září 2014 07:37 )

Vidím to podobně Jen mě zmátla ta "školačka"

ylatouf ( 4. září 2014 07:10 )

V tomhle státě je sranda hned od rána.

Zobrazit celou diskusi