Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ladislavovi sebrala sociálka děti: Syny (4 a 2) umístila k homosexuálnímu páru!

Autor: shp - 
26. května 2014
21:29

Ztrápený Ladislav Sakajtovcov se stále nemůže vzpamatovat z rozhodnutí britského soudu. Ten totiž na doporučení sociálky odebral slovenské rodině čtyři děti. Syny Juraje (4) a Samuela (2) navíc umístil do péče k homosexuálnímu páru, což Ladislav jako katolík nemůže rozdýchat. Jeho manželka se z toho zhroutila.

Ladislav se se svou rodinou přestěhoval do Velké Británie v roce 2009. Žijí v Kentu, on pracuje jako malíř a vypomáhá i na stavbách. „Například při demolicích,“ říká muž. Spolu s manželkou Ivetou má 10 dětí. Bez problémů však komunikuje anglicky, ovládá počítač i internet, má neukončené vysokoškolské vzdělání a své děti nadevše miluje. „S rodinou jsme katolíci, do kostela chodíme pravidelně,“ prohlásil.

O to více šokující pro něj bylo, když mu britské úřady odebraly děti a umístily je do náhradní rodiny. Podle něj syny k mužskému homosexuálnímu páru. „Manželka se z toho zhroutila,“ popsal Ladislav její reakci. S dětmi se rodina vídat nemůže. „Jednou jsem chtěl Juraje a Samuela vidět a strávil jsem ve vězení 72 hodin,“ popsal svou bolest Slovák.

Podle britských úřadů mají starší sourozenci obou dětí nepravidelnou školní docházku, občas chodili zanedbané a otec se měl přiznat, že je při výchově občas udeřil. Se sociálkou měla rodina problémy již v minulosti, hlavně kvůli otřesným podmínkám v bytě, kde žije. Umístění dětí k homosexuálnímu páru je přitom ve Velké Británii normální praxe.

pgga ( 28. května 2014 03:02 )

????? Jiste a jak to "vnimas" ty?..

pgga ( 28. května 2014 03:01 )

Rodina se "prestehovala" ze Slovenska do UK. V UK jsou jine zakony nez na Slovensku...NENI normalni mit 10 deti a hlavne kdyz se o ne nemuzete postarat...asi tak nejak..

tummy ( 27. května 2014 17:56 )

 hele naser ani nevim o cem mluvis bez si pokecat s tvymy podobnymI.treba s temi transexualy nebo o cem to mluvis, kdyz je tak dobre znas.u me jsi se ale sakra sekl je videt ze nemas odhad na lidi a to je zle muzes spatne dopadnout.

naser ( 27. května 2014 13:46 )

Blahopreju

naser ( 27. května 2014 13:46 )

Takze dokonce cikanskej transsexual. Blahoprejy

Zobrazit celou diskusi