Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Honička jako z akčního filmu: Řidiče kradeného vozu zastavil až policejní zátaras!

Autor: shp - 
12. února 2014
12:48

Jel v kradeném voze, a když si toho podle poznávací značky všimli policisté, nereagoval na jejich výzvu a začal ujíždět. Následovala honička jako z akčního filmu, která skončila drsně vypadající bouračkou. Řidiče zastavil až policejní zátaras.

Vše začalo na pražské jižní spojce. „Krátce před půl dvanáctou před jižní spojkou v ulici pátého května policisté zjistili, že má jedoucím vůz je umístěna kradená poznávací značka. Policie řidiče vyzvala, aby zastavil, on však začal ujíždět, řekla Blesk.cz policejní mluvčí Hana Jeřábková.

Následovala divoká honička. „Pronásledovali ho ulicemi Na Výtoni, Vyšehradská, až na Karlovo náměstí. Tam byl vytvořen policisty zátaras. Do něj řidič čelně v plné rychlosti naboural,“ řekla mluvčí. Honička se neobešla bez úrazů. „Dva policisté utrpěli středně těžká zranění,“ dodala Jeřábková. Některé ulice na Karlově náměstí nyní budou přibližně hodinu uzavřené.

lobotom ( 14. února 2014 14:04 )

je nanejvýš nutné obnovit trest smrti a aplikovat ho i na opakované činy včetně krádeže

vonamula ( 12. února 2014 15:01 )

 skvely, takze hrdinni policiste nechali nejakeho k.o.kota rozflakat tri auta

majojo ( 12. února 2014 13:43 )

To to takhle řekla ta policejní mluvčí nebo to napsal negramotný redaktor původem z Burundi?

majojo ( 12. února 2014 13:42 )

„Krátce před půl dvanáctou před jižní spojkou v ulici pátého května policisté zjistili, že má jedoucím vůz je umístěna kradená poznávací značka.

Zobrazit celou diskusi