Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Intimní fotky nezletilé dívky se objevily na Facebooku. Teď má ze života peklo

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
6. ledna 2014
22:53

Staly se kamarádkami nejlepšími z nejlepších, jedné z nich se ale její důvěra vymstila. Dvě nezletilé dívky se natolik sblížily, že si na sociálních sítích kromě niterných tajemství a pubertálních slůvek o holčičích starostech vyměnily i několik erotických fotek. Jenže přátelství skončilo a intimní fotky jedné z nich se objevily na sociální síti.

Dvě nezletilé dívky z Pardubicka se skamarádily možná až příliš. Přes sociální síť si totiž vyměňovaly nejen své názory a zážitky, ale také několik erotických fotek. Když si byly jisté naprostou vzájemnou důvěrou, prozradila jedna druhé také heslo ke svému profilu na sociální síti.

Jenže jak už to tak občas chodí, jejich kamarádství skončilo. 18letý přítel jedné z nich začal bývalou kamarádku vydírat - když mu prý nepošle další nahé fotky, zveřejní ty, jež už má. Což nakonec skutečně udělal.

Poškozená dívka a její rodina jsou teď zostuzeny natolik, že se dokonce chtějí z Pardubic odstěhovat.

Mladík však neodejde bez trestu. Se svou mladičkou přítelkyní totiž udržoval intimní styk, jak se ukázalo při vyšetřování. "Mladík byl obviněn z trestných činů vydírání, neoprávněný přístup k cizímu počítači a při vyšetřování vyplynuly na povrch skutečnosti, které vedly k zahájení trestního stíhání pro mravnostní delikt, na který zákon pamatuje trestní sazbou až 8 let," řekla televizi Nova mluvčí policie Eva Maturová.

Není to však ani zdaleka ojedinělý případ tohoto druhu. V červenci loňského roku řešila znojemská policie případ, kdy jedenadvacetiletý mladík vylákal ze dvou nezletilých dívek přes sociální síť na šedesát intimních fotek. Jednu z nich dokonce nutil, aby ho přes webovou kameru sledovala, jak masturbuje.

Vůbec první trest za mravnostní delikt na českém internetu dostal čtyřicetiletý muž z Příborska, jenž o sobě na sociální síti tvrdil, že je dvanáctiletá dívka, a ze svých nových nezletilých "kamarádek" přitom vylákal několik fotek jejich nahých těl.

hofihofi ( 7. ledna 2014 03:51 )

Jsou to kra-vy, tak male uz nejsou, aby nevedeli, ze si nemuzou fotit genitalie a dalsi a posilat to netem, nebo davat nekomu heslo k masine, ty genitalie vi i dite v 1 tride, takze dobre jim tak, jedine temihle priklady si daji dalsi pozor.

slider ( 7. ledna 2014 02:45 )

Porad ta propaganda proti eastern Europeans. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2534721/Taxpayer-billed-20million-interpreters-p eople-benefits-Poles-Slovaks-Czechs-league-table.html

brnoivo ( 7. ledna 2014 01:34 )

presně tak

Zobrazit celou diskusi