Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Moderátor BBC byl přistižen policistou s nezletilou dívkou: Odpal, o půlnoci jí bude 16, řekl!

Autor: shp - 
17. října 2013
22:53

Nikdo neudělal TV stanici BBC takovou ostudu, jako zesnulý moderátor Jimmy Savile (84). Uvaděč hudební hitparády podle všeho zneužil stovky nebohých dětí a policie na něj byl krátká, protože měl vlivné konexe. Když ho jeden strážník načapal s nezletilou dívkou v autě, jeho nadřízený ho zastavil, aby s případem nic nedělal...

Policista Paul Leonard (jeho jméno bylo kvůli ochraně změněno) zastavil Rolls-Royce známé celebrity v roce 1965. Perverzního Savila našel uvnitř s mladičkou dívkou, a nebál se mu říct, že by s ní rozhodně být neměl. „Čekám do půlnoci, kdy jí bude 16 let, takže odpal,“ řekl nechutný moderátor strážníkovi.

Policie byla na Savila krátká

Policista to nechtěl nechat být a šel za svým nadřízeným, ale jeho reakce ho zklamala. „Nech to být, má kamarády na vlivných místech,“ řekl mu. Britská policie o zneužívání nezletilých Savilem věděla, ale nemohla s tím nic dělat.

Nejmladší obětí byl osmiletý chlapec

Po smrti Savila však všechny zrůdnosti vyplavaly na povrch. Podle vyšetřovacího spisu mohl Savile znásilnit nebo zneužít až 450 nezletilých. Jeho nejmladší obětí měl být teprve osmiletý chlapec z dětského domova.

Zobrazit celou diskusi