Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Agresivní mladík zbil staříka (71) ze škodovky a nechal ho na silnici!

Staříka (71) brutálně zbil agresor, který ho nechal poté ležet na silnici
Staříka (71) brutálně zbil agresor, který ho nechal poté ležet na silnici  (Autor: Policie ČR/Reprofoto TV Prima)
Autor: shp - 
13. října 2013
16:22

Řítil se jako zběsilý a ve svém luxusním BMW najel před postaršího řidiče (71) škodovky tak, že musel důchodce brzdit, aby se vozy nesrazily. Stařík se pak chtěl drzému mladíkovi pomstít, ale když jeho styl jízdy zopakoval, naštval se majitel BMW, zbil ho a nechal ležet na silnici.

Incident se odehrál u křižovatky ulic Jeseniova a Jana Želivského v Praze. Když důchodce musel zastavit na červenou, vyšel řidič BMW z vozu a začal ho mlátit pěstmi. Stařík také vylezl ven a dokonce uhodil luxusní vůz do předního skla. Poté se strhla bitka, ze které neměl důchodce šanci odejít jako vítěz. „Poradil bych mu, aby se podobné věci už příště vyvaroval. Mohl by narazit na někoho silnějšího, než jsem já,“ řekl zraněný důchodce TV Prima.

Zlomil mu kyčelní kloub

Agresor totiž staříka zbil tak, až upadl na zem. Mladík ho nechal ležet bez povšimnutí a z místa okamžitě ujel. Zraněný řidič nejprve zůstal ležet na zemi, pak se ale snažil postavit na nohy. To se mu už bohužel nepodařilo, utrpěl totiž zlomeninu kyčelního kloubu stehenní kosti.

Způsobil mu těžkou újmu na zdraví

Důchodce se musel podrobit operačnímu zákroku v nemocnici a na celém případě pracují kriminalisté z třetího policejního obvodu. Ti podezřívají mladého řidiče ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví. Za tento skutek mu pak hrozí až osmileté vězení. Svým jednáním totiž způsobil řidiči dokonce těžkou újmu na zdraví.

Popis útočníka

Muž je ve věku kolem 25 let, vysoký asi 180 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť, krátké hnědé až kučeravé vlasy a světle hnědé oči – podle napadeného až zapadlé. V době útoku byl hladce oholený. Oblečený byl do růžovofialové košile a šedých kalhot.

Video Mladík brutálně zbil staříka a nechal ho ležet na silnici - Policie ČR
Video se připravuje ...

johnhardy ( 19. října 2013 18:16 )

Mladej modrý pták letěl za kšeftem a a nějaký starý česnek mu zkřížil cestu za byznysem To se neodpouští

lydyna ( 14. října 2013 18:08 )

Ve zprávách říkali, že ho starý pán napadl dříve. Vím jak jezdí čepičkáři. Před 14 dni jeden zranil mou kamarádku s manželem, tak, že jim zničil celý život. Manžel kamarádky těžce zraněn a následky na celý život. Jsou bez prostředků, auta a on samozřejmě pouze na nemocenské. Brala bych jim od určitého věku řidičáky, když způsobují takovéto nehody.

chloeee ( 14. října 2013 06:35 )

 Co je tohle za h.....o, ktery se takhle zachova! Fuj, doufam, ze ho chytnou! Jinak pan vypada o deset let mladsi a nazyvat ho starikem je trochu mimo misu!

jezibababa ( 14. října 2013 06:00 )

jezibababa ( 14. října 2013 05:59 )

Zobrazit celou diskusi