Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejhorší pedofil v historii: Pilot zneužil stovky dětí! Doma tvrdil, že dělal charitu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, lm - 
2. září 2013
16:53

Velká Británie je v šoku! Policisté vyšetřují případ Simona Wooda (†54), který během své kariéry jako pilot nejspíš zneužil stovky dětí v Africe. Přesné číslo ještě není známo, ale i tak to vypadá, že Wood byl pravděpodobně nejhorším pedofilem v moderních dějinách země.

Simon Wood byl na první pohled vzorný zaměstnanec. U letecké společnosti British Airways pracoval jako pilot 16 let. Během té doby si vybíral mezi kolegy nepopulární lety do Afriky, kde se i několikrát zúčastnil charitativních akcích zastřešených jeho zaměstnavatelem. Jenže celou tu dobu měl postranní úmysly.

Od roku 2001 si pilot v chudinských čtvrtích vybíral malé děti, které si pak vodil na hotel, který mu platila společnost, a zneužíval je. Pro místní vypadal důvěryhodně, Wood totiž záměrně pro tyto účely oblékal uniformu kapitána.

Vyšetřovatelé v Keni zatím identifikovali 15 dětí, které pilot zneužil. Všechny to jsou dívky ve věku od pěti do jedenácti let. Obávají se ale, že obětí je mnohem více. Mluví se až o stovkách.

Britská policie se začala případem zabývat na popud oznámení školy z Keni. V pilotově počítači policisté nalezli obrázky nahých afrických dětí a zjistili, že Wood často navštěvoval pedofilní stránky. Před soudem stanul 16. srpna, ale byl propuštěn na kauci. O dva dny později skočil pod vlak.

cinderella1 ( 2. září 2013 18:02 )

zaviracispendlik ( 2. září 2013 17:15 )

osud zasáhl

Zobrazit celou diskusi