Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další rána pro Petra K.: Zamítli mu žádost o propuštění, v Egyptě může být až čtvrt roku!

Autor: ljš - 
27. srpna 2013
20:23

Čtrnáctidenní dovolená se proměnila v horor, který může trvat až čtvrt roku. Petru K., který je zavřený na hotelovém pokoji v Egyptě už téměř měsíc, hrozí, že ve svém "vězení" bude muset setrvat ještě dalších 60 dní.

Vyšetřovatel, který má na starost případ otrávené Moniky a Klárky, sice Petru K. vrátil pas krátce po tragédii, zakázal mu ale vycestovat a ze stolu smetl i jeho pozdější žádost o povolení, aby mohl zemi opustit kvůli nepokojům, které tam zuří.

Jeho jménem pak začalo jednat i ministerstvo zahraničí, které do Egypta vyslala diplomatickou nótu, podle televize Nova, však bude ale i ta zamítnuta. Petr K. tak musí dál bezmocně čekat na konec vyšetřování, které může trvat i měsíc. Pokud by ani tuto lhůtu vyšetřovatelé nestihli, mohou mu pobyt v Egyptě prodloužit až o dalších třicet dní. Teprvé poté ho budou muset buď obvinit, nebo propustit.

Podmínky ve vězení, které by ho čekalo v prvním případě, jsou však propastně odlišné od luxusu hotelu, v jehož stěnách Petr K. čeká nyní. Útěchu mu nemůže poskytnout ani jeho rodina, která do Egypta nemůže přiletět, podle serveru TN.cz právě kvůli tamní politické situaci. V kontaktu jsou pouze po telefonu...

hedvikaguttova ( 30. srpna 2013 20:06 )

Dobrý den, celý den. Právě koluje mezi lidma novinka z oblasti online výdělků, vhodná pro lidi, co jsou doma.. Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a je to až neuvěřitelné. Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka. Přečtěte si to taky na DveStrany.cz

betka5 ( 29. srpna 2013 11:49 )

Tak jestli v tom má prsty, tak ať tam klidně zůstane až do smrti. Používejte Kompas Slev (www.kompasslev.cz), přiveďte své přátele a získejte poukázky na nákup!

danny64 ( 29. srpna 2013 04:12 )

U me take ok zitra psledni den a potom holliday jupiii ) Vstavat musim brzy protoze pracuji jako inspector takze prvni udelat kontrolu a potom teprve pustit product ale jsem happy. Tak hezkou dobrou a zase nekdy) Jo koukala jsem ze posledni clanek uz je s diskuzi na FB jak chytre blesku potrebujes jmena a identitu lidi kteri sem pisi?

japos22 ( 28. srpna 2013 23:07 )

Z egyptského vězení asi taky nebude nadšenej, doufám, že tomu neuteče

extensa42 ( 28. srpna 2013 22:42 )

A představ si Jana247, že si dovolí ještě chodit na jídlo, určitě na tom není tak špatně......???

Zobrazit celou diskusi