Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Láďa (†25) se chystal na ultramaraton: Zavolal mámě, že je mu špatně, a zemřel!

Veronika (25) je zdrcená Láďovou (†25) náhlou smrtí
Veronika (25) je zdrcená Láďovou (†25) náhlou smrtí  (Autor: Nový Čas)
Autor: shp - 
1. července 2013
14:19

Byl mladý, sportující a zamilovaný. Slovák Ladislav Maras (†25) se chystal v Chorvatsku na svůj první ultramaraton. Byl to zkušený běžec a nikdo nechápe, jak mohl skonat. Při zahřívacím běhu padl a zemřel.

Láďa měl za sebou několik půlmaratonů. Byl to velký sportovec, který žil pro běh. Moc se těšil na svůj první ultramaraton, kvůli kterému odcestoval do Chorvatska. Tam se mu ale udělalo špatně, a tak odběhl z trati, kde zkolaboval. Poslední, kdo ho slyšel naživu, byla jeho maminka, které zavolal, že mu je velmi špatně.

Skolil ho infarkt?

Láďa vyrazil na náročný ultramaraton do Starigradu Pakleni nedaleko Zadaru. Už při zahřívacím běhu, na který vyrazil, se mu ale udělalo špatně. Zvedl mobil a o svých potížích řekl mamince. Ta byla poslední, kdo ho před kolapsem slyšel. Láďa spadl na zem a byl mrtvý. Pravděpodobně utrpěl infarkt.

Zůstala po něm snoubenka

Po Láďovi teď smutní jeho snoubenka. „Můj milovaný měl běhat v Chorvatsku ultramaraton na sto kilometrů a našli ho mrtvého. Lásko, nikdy na tebe nezapomenu, zůstaneš navždy v mém srdci. Můj život ztratil smysl,“ prohlásila zdrcená Veronika (25).

dobrotka ( 1. července 2013 21:54 )

To jsou otazky jak od hofiho

dobrotka ( 1. července 2013 21:53 )

dobrotka ( 1. července 2013 19:08 )

zkratiku, zkratiku - vidis co jsi za zmetka? Ty sem, mezi tu haved, pustis, ze myluju lunatica a uvidis kolik blbcu se toho chytne! Ale mas stesti, ze jsem pro kazdou prrcu.

dobrotka ( 1. července 2013 19:05 )

kvuli hospodske sazce by nejel do tramtarie

zelena.karkulka ( 1. července 2013 18:41 )

Kterej z nich je ta Veronika?

Zobrazit celou diskusi