Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vypečení zloději kradli benzín: Řidič na to šlápnul, holka vyletěla do vzduchu

Zlodějskému párečku se sice nějaký ten benzín zadarmo načepovat podařilo, ale té škody co napáchali...
Zlodějskému párečku se sice nějaký ten benzín zadarmo načepovat podařilo, ale té škody co napáchali...  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: psch - 
1. května 2013
18:52

Opravdu vypečený páreček zachytily průmyslové kamery jedné benzínky v australském Queenslendu. Holka vyletěla do vzduchu a všude začal tryskat benzín!

Vtipné video ukazuje povedený zlodějský páreček při krádeži benzínu. Všechno jde podle plánu a nenápadně. Žena stojí u auta, hvízdá si, tankuje, v ruce drží tankovací pistoli.

Až do doby, než se okolo začne procházet obsluha benzínky a nahlížet do auta. V tu chvíli řidič zpanikaří a šlápne na plyn!

V tu chvíli jako prakem vystřelená vyletí jeho zlodějská partnerka do vzduchu a co víc – utrhnou hadici od stojanu a všude začne tryskat benzín. Velké štěstí, že tam někdo nepostával s cigaretou v ruce, jinak by asi celá benzínka vyletěla do vzduchu.

babetku ( 2. května 2013 10:54 )

A proč by neexistovalo? Často přijedu k benzínce a chci natankovat do plný..... jak mám vědět, kolik přeseně peněz to bude?

cinderella1 ( 2. května 2013 02:28 )

S tim by meli neco udelat, u nas pokud nezaplatis predem, tak nic nedostanes. Takze nikdo nemuze natankovat zadarmo. Platis bud kreditkou primo u stojanu venku, nebo pokud chces jeste neco jinsiho koupit, jdes dovnitr a zaplatis u kasy. Ja jsem si ale myslela, ze to uz v CR take takto funguje.

anka ( 2. května 2013 00:10 )

u nas ano.....

franta43 ( 2. května 2013 00:10 )

v České republice

cinderella1 ( 1. května 2013 21:07 )

Jak to, ze tankovali aniz by predem zaplatili? To jeste nekde copak existuje?

Zobrazit celou diskusi