Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřeb oběti cikánského barona: Kamarádi kamioňáci naposledy zatroubili Martinovi V. (†34)

Autor: shp, Ondřej Požár - 
2. března 2013
16:59

„Všichni syna znali a měli ho rádi. On žádné nepřátele neměl, jen jednoho idiota!“ nebral si servítky táta ubodaného bývalého vyhazovače Martina (†34). Tomu v sobotu v poledne přijeli naposledy do Moravských Budějovic zatroubit kamarádi kamioňáci.

S řidičem kamionu, z jehož vraždy policie obvinila cikánského barona Františka R. (48), se rozloučily více než dvě stovky lidí. Ti se ani do obřadní síně ve městě na Třebíčsku nevešli. „Je to tragédie,“ shodli se kamarádi muže, který skonal na WC na diskotéce po pěti ranách nožem.

Znali ho všichni, byl to dobrák

Při posledním rozloučení zazněla ve smuteční síni u hřbitova nejprve píseň Malá dáma od kapely Kabát. A rakev sjížděla dolů z katafalku za tónů teskné písně z westernu Tenkrát na Západě. „Martina znali v Moravských Budějovicích všichni. Byl to dobrák. Ačkoliv to byl chlap jak hora, říkali mu žertem Drobeček. A v neděli 24.února ochromila město zpráva, že nečekaně a zákeřně zemřel,“ uvedla smuteční řečnice.

Video  Otec Martina hovoří o tom, jaký jeho syn byl  - Blesk - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Konflikty řešil domluvou

Na pohřbu hřmotného chlapa, který coby vyhazovač řešil konflikty raději domluvou, plakali úplně všichni.„Jsem rád, že se s Martinem přišlo rozloučit tolik lidí. Já to pořád beru tak, že odjel. Odjel ale navždy a nikdy se už nevrátí,“ posteskl si táta hromotluka po skončení obřadu.

Video  Kamarádi naposledy troubí Martinovi na cestu do nebe  - Blesk - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Poslední zatroubení

U smuteční síně stálo několik kamionů. Jejich řidiči při odjezdu z pohřbu ještě naposledy svému kamarádovi zatroubili. „Co bych vzkázal tomu chlapovi, co ho zabil? Ať se smaží v pekle!“ prohlásil jeden ze šoférů.

 

krupan10 ( 4. března 2013 12:18 )

to pod. :Vidím, že jsi tvor přisprostlý, jednoduchý, poněkud mdlého rozumu, lehce ovladatelný. Takový typický volič podkoního Karla, vylízanej, sprostej polomozek

chrodyha ( 3. března 2013 11:31 )

Ale tohle není lágr pro rasisty, nýbrž pro hnědý. Lágry pro rasisty budují tzv. humanisté... ale tohle by mě zajímalo - proč už podruhé píšeš že nejsi rom/cikán?

nm48 ( 3. března 2013 11:30 )

svinský redaktoři jak můžete napsat o zákeřnym vrahovi že je cikánský baron je vidět že jste řiťolezci , znal jsem opravdového cikánského barona a ten by si o takového špinavého vraha neutřel ani boty s kterýma šlápnul do hovna!!

valentinar ( 3. března 2013 11:05 )

valentinar ( 3. března 2013 11:02 )

Zobrazit celou diskusi