Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nemůžu mít sex, psal násilník Blesku. Soud mu za incest přidal ještě rok

Autor: Jana Ulrichová - 
11. února 2013
05:00

Ohavný je případ Jaroslava S. (46) z Litoměřicka, který skončil ve vězení za opakované znásilňování vlastní dcery (tehdy 14) a vydírání. V dopise, který adresoval redaktorce Blesku, tvrdí, že kvůli nemoci není schopen sexu. Zapomněl zřejmě, že byla u toho, když se přiznal. Vrchní soud mu teď trest ještě zpřísnil.

Jak u soudu zaznělo, S. dceru několikrát osahával na prsou, strkal do ní prsty, nutil ji k orálnímu sexu a nakonec ji, i přes její odpor, přiměl k souloži. Dívka se svěřila kamarádce a později i matce, která jí ale nevěřila. Nepochopitelně se zastala manžela a dívce naopak vyčítá, že mu způsobila problémy.

Zjišťoval, jestli je dcera ještě panna

S. se u ústeckého soudu, který případ projednával loni, částečně přiznal. Řekl, že dceru osahával a strkal do ní prsty, chtěl prý zjistit, zda je ještě panna. Popřel ale, že by došlo k souloži. „Nemohl jsem to udělat, protože již dlouhou dobu mám cukrovku a byl jsem dost silný alkoholik. Výsledkem toho je, že mi to prostě nefunguje, nepostaví se mi to, tak s tím nejde souložit ….,“ napsal Blesku. Zapomněl zřejmě, že znásilnění nemusí být jen souloží. Jeho žena navíc na policii uvedla, že když sledují porno, je erekce schopen.

Za incest přísnější trest

Případ teď dorazil k odvolacímu Vrchnímu soudu, který násilníkovi trest ještě zpřísnil. Protože šlo o incest, odsedí si ve vězení 7,5 roku, tedy o rok více, než mu původně vyměřil ústecký soud.

valdom_hayzle ( 11. února 2013 07:28 )

A ještě bych mu dal rok navíc za ten pravopis. Primitiv vylezl ze sedmičky, rodiče pravděpodobně byli sourozenci, a pak z toho vyroste toto - alkoholik a pedofil. I tu svojí krasomilu určitě potkal někde v detenčním ústavu.

peterwilliams ( 11. února 2013 06:03 )

 p.táka ufiknout a pazoury taky

Zobrazit celou diskusi