Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Sebastian (12) utekl z domova: Dva dny nic nejedl, najezdil stovky kilometrů načerno!

Policie pátrá po dvanáctiletém Sebastiánu Palovi z Karviné.
Policie pátrá po dvanáctiletém Sebastiánu Palovi z Karviné.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
6. října 2012
20:21

AKTUALIZOVÁNO: Zoufalá matka dva dny marně hledala nezvěstného syna Sebastiana (12). Odešel ráno z domova do školy. Na vyučování se ale už nedostavil. Prostě zmizel. Neměl u sebe žádné peníze, celou dobu nic nejedl, najezdil stovky kilometrů vlakem načerno.

 

Chlapec ve čtvrtek ráno odešel do školy v Havířově-Šumbarku. Na vyučování ale nedošel a rodičům o sobě nepodal žádnou zprávu.

V minulosti byl už několikrát pohřešovaný. Vždy ho našli u jeho babičky. Tentokrát tam nebyl. "Rodina se před časem přestěhovala do Havířova z Českého Těšína. Chlapci se nový domov nezamlouval a pořád ho to táhlo zpátky. Proto předpokládáme, že by se mohl pohybovat tam. Navíc tam má řadu kamarádů," říkal v pátek policejní mluvčí Jarloslav Kus.

 

"Nezletilý díky relacím ve sdělovacích prostředcích byl za pomocí občanů vypátrán v Českém Těšíně kolem 21:00. Po celé dva dny nic nejedl a neměl u sebe žádné peníze. Vlakem cestoval načerno," uvedl Kus. Podle něj byl chlapec v pořádku.

 

 

saryka ( 15. října 2012 17:20 )

pilif.99 ( 8. října 2012 09:14 )

Socka řeší to, co nemá a to, co by řešit měla neřeší.

pilif.99 ( 8. října 2012 09:13 )

Vzhledem k tomu, že prý utekl již několikrát, asi nebude všechno jak má být a chtělo by to řešit.

pgga ( 8. října 2012 03:31 )

V CR. normalni....bordely vsude....zname po Cele Evrope a svete....moralka zadna...pravo ...zadny......treti svet

tparanoik ( 8. října 2012 02:54 )

Pokud opakovaně utíká z domova tak tam něco pekelně smrdí. Navíc podle všeho mu babička pomáhá, protože k ní utíká a poldové ho tam musí najít. A aby takový děcko radši dva dny se toulalo a nejedlo tak se opravdu něco děje. Dětem se věnuju celý život a tak je dost dobře znám, i když je každé jiné... prcku držím palce aby se to vyřešilo

Zobrazit celou diskusi