Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

To je největší hyena Česka! Kradla plyšáky z hrobu dítěte

Autor: Jiří Krušina, mokk - 
11. září 2012
21:29

Z hrobu zavražděné Denisky B. (†11) v Krnově se začali ztrácet plyšáci. Zoufalý otec na strom nainstaloval fotopast, kterou používají myslivci. Díky ní se podařilo nafotit největší lidskou hyenu v akci.

Hrůzný případ nelidského chování otřásá severomoravským Krnovem. Jako by nestačilo, že Denisku ubodal loni v létě vlastní bratr Martin (17). Její duše nemá klid ani v nebi. Přímo na její hrob chodila zlodějka krást plyšáky! „Deniska byla skvělá holka. Rodiče i kamarádi jí nosili na hrob plyšáky. Lidská zrůda si ty nejhezčí brala pro sebe,“ svěřila Blesku známá nešťastné rodiny.

Policie: Obličej raději nezveřejňujte

Zlodějna z hrobu milované dcery rozčílila Denisčina otce Martina. „Nainstaloval jsem na strom fotopast. Ta zlodějku při činu zachytila. Bohužel mi policie doporučila, abych fotky, kde je ženě vidět do tváře, nezveřejňoval,“ posteskl si zoufalý otec.Pravděpodobně proto, aby zlodějku někdo nezlynčoval, o tom ale ani otec, ani policie nechtěli mluvit.

Přesto se ale i s rodinou obává, že se jim zlodějka bude mstít. „Když člověk dokáže krást z hrobu, tak nevíte, jaké odplaty je schopen,“ dodal zdrcený táta Martin. Policie ženu díky snímkům z kamery identifi kovala, ale zatím ji nechává na svobodě. „Mohu potvrdit, že se zabýváme krádeží vzpomínkových předmětů z náhrobku krnovského hřbitova. Podezřelá se dopustila přestupku proti majetku. Je možné, že případ překvalifikujeme na krádež,“ podotkla policejní mluvčí z Bruntálu Ivana Křištofová.

nico ( 22. září 2012 10:39 )

hyeny, většina plyšáků pak učitě končí na prodejních portálech, usekat ruce

zelena.karkulka ( 12. září 2012 21:45 )

cýkorka

Zobrazit celou diskusi