Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bezdomovec (36): Nastěhoval se do Krejčířovy vily a zapsal si to do občanky

Muž z Jesenicka (vpravo) má v poslední době jen dva "domovy": Krejčířovu vilu v Černošicích a vězení
Muž z Jesenicka (vpravo) má v poslední době jen dva "domovy": Krejčířovu vilu v Černošicích a vězení  (Autor: Reprofoto TV Nova, Foto Blesk)
Autor: puk, ČTK - 
1. března 2012
08:46

Já nemám kde hlavu složit a tady je prázdno. To zřejmě přišlo líto bezdomovci (36), který se před pár dny nastěhoval do luxusní vily uprchlého miliardáře Radovana Krejčíře (43). Udělal to už podruhé. Vloni v létě ho čapli až po pár dnech, kdy ho prozradilo rádio. A když si odpykal trest, zamířil zase rovnou sem. Adresu vily si dokonce zapsal do občanky!

Chlapík z Jesenicka si luxus každým coulem s obrovskou zahradou, zahradním domkem a soukromým sportovištěm opravdu zamiloval. Vyhlédl si ho ve vězení, kde byl za vloupávání do cizích domů, když v novinách uviděl nákres vily. Při první návštěvě vloni v červenci ho po pár dnech kvůli zapnutému rádiu vyhmátli zahradníci, kteří sem občas jezdí. Putoval přímo do basy, odkud byl předčasně propuštěn minulý čtvrtek.

Bezdomovec ale nezaváhal. A o víkendu se opět naboural do svého luxusního "útočiště". To si tak zamiloval, že si dokonce vlastnoručně vepsal adresu do občanky na místo trvalého bydliště. Pobýval tu ale opět jen pár dní. Dům je odpojen od elektřiny, takže alarm nefunguje. Elektronická signalizace dala vědět policii až v okamžiku, kdy se muž dostal i do zahradního domku. V něm občas přespávají dělníci, takže je v něm elektřina i teplá voda.

Žádný bordel ale muž v domě neudělal, ani nic neukradl, jen si uvařil z vlastních zásob. Bezdomovec nyní zřejmě skončí ve vazbě a za porušení domovní svobody mu hrozí až tři roky vězení.

lamis ( 2. června 2012 14:15 )

hned tri roky ,za prespani ,,,u souseda,,to je mozne jen u,nas ,nekdo nekoho prejede a zabije a jeste si u toho odpociva na dovolenych ,delaji si co chteji ,kasparkov

vary ( 1. března 2012 14:46 )

No a co. Tak tam bydlel a dělal Krejčířovi mojordoma. Aspoň tam někdo bydlí. Jediná kaňka je to, že je černej.

argido ( 1. března 2012 14:33 )

Má nějakou tmavší pleť, tak proč ho tam nenechali? Těm prochází všechno, tak proč tohle nikoliv???

vary ( 1. března 2012 14:32 )

Neni to náhodou Vlasta Horváth. Ten opálenej chlapec co vyhrál tu Superstar nebo nějakou tu kravinu.

ylatouf ( 1. března 2012 14:02 )

Malej zločinec do basy,velkej zločinec na hrad.

Zobrazit celou diskusi