Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Stařenku rozčílil prášek po sexu: Mladí se dnes jen peleší!

Video se připravuje ...
Autor: šim - 
6. prosince 2011
11:52

VIDEO: Pro „pilulku po“ už do lékárny musel skoro každý. Nic příjemného to není, čelit zvědavým pohledům lékárnice či ostatních zákazníků. Své by o tom mohl vyprávět slovenský mladík, kterému všetečná důchodkyně od plic vynadala. Video s jejím hysterickým výstupem se stalo navíc hitem internetu.

"Jenom se to peleší a pak to polyká pilulku po! Mon Dieu," tak se od plic rozčílila slovenská seniorka v lékárně v Žilině, když všetečně vyposlechla, co nakupuje mladík, který stál ve frontě před ní.

Do lékárny šel pro prášek po sexu, který zabrání nechtěnému početí po nechráněném sexu. V takových případech člověk z lékárny kouká co nejdříve zmizet, aby měl nepříjemnou chvilku za sebou. Tento mladý Slovák bude mít díky průmyslové kameře, která scénku zaznamenala, na talíři zřejmě ještě pěkně dlouho.

kukulin ( 7. prosince 2011 12:48 )

Babča, závidí, protože na TO už může jen vzpomínat.

notas33 ( 6. prosince 2011 22:02 )

Presne. Zvuk je velmi kvalitny, aj ked su akteri odvrateni od kamery, hlavne ten chlapik, aj ked je v okoli sum. Dalej maju vsetci traja prilis dokonalu dikciu, "babka" ma priam javiskovy prejav.

e.44 ( 6. prosince 2011 18:05 )

Tedy mě táhne na padesát, ale rozumím si s lidma každého věku. S puberťákama, vrstevníkama svých dětí i s mýma vrstevníkama a i s důchodcema. Samozřejmě že ne se všema. V každé věkové skupině se najdou blbci, ale i fajn lidi. A mě vaděj hlavně blbci, poktytci a zapšklý lidi, ne nějaká věkově vyhraněná skupina.

cernysvetlo ( 6. prosince 2011 16:48 )

Nevím jak skončíš, ale zatrpklý a protivný jsi už teď. Navíc hovádko, které nesnáší lidi jako celek. Neříkej, že se neozveš, když čtyřicátník tě předběhne ve frontě nebo stejně mladá dáma předjede na dálnici v rychlejším autě. U tebe se jedná o absolutní nedostatek inteligence a tolerance vůči ostatním. Svým způsobem je mi tě líto, ale každý svému štěstí strůjcem. Tak si to pěkně vyžer.

brekekesalami ( 6. prosince 2011 14:28 )

 jéžiš takovej fake...to není ani vtipný, spíš trapný.

Zobrazit celou diskusi