Odborník na piva: Nové pivo Gril stojí za to!

Autor: Jiří Čada - 
25. července 2011
14:33

Už jste ochutnali novinku na trhu, skvělé pivo Gril? Pivo, na jehož vniku se podílel i Blesk a které doporučuje? Neochutnali? Chyba! Potvrzují to i slova odborníka na piva Josefa Voltra, kterého jsme pivo Gril vyrobené v jihlavském pivovaru nechali otestovat! Prošlo na jedničku!

Jeden ze zakladatelů, dlouholetý člen a bývalý šéf Pivního klubu Josef Voltr ochutnal pivo Gril s počáteční nedůvěřivostí, byl ale mile překvapen.

„Má opravdu příjemnou chmelovou vůni a vyváženou chuť přesně tak, jak píšou na etiketě,“ zhodnotil první dojmy. „Není příliš hořké, nepředstavujte si ale, že je sladké jako třeba typická pražská piva, to určitě ne,“ dodal.

Chuťově by tak podle něj mělo vyhovovat pánům i dámám. A při jaké příležitosti jej otevřít? „Není to pivo pro bezduché tlachání v hospodě. Je opravdu příjemně osvěžující a to pravé pro letní grilování nebo výlety.“ Pro tyto příležitosti ho pak doporučuje vychladit přímo na ledu. „Pivo v letních měsících sice nemá být ledové, ale musí osvěžit.“

Hodit by se svou chutí mělo ke všem grilovaným masům, ale nejlépe se jím prý spláchne krkovička nebo kuřecí steak. Vyzkoušejte to! Pivo Gril je právě v prodeji!

Digitt ( 25. července 2011 20:28 )

Je to hnus...

pup70 ( 25. července 2011 14:57 )

Už jenom pro tuto reklamu si ho určitě nekoupím.

Zobrazit celou diskusi