Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V USA frčí plyšové orgány: Na dělohu POZOR!

Nebezpečná plyšová děloha
Nebezpečná plyšová děloha  (Autor: Iheartguts.com)
Autor: INT, šim - 
18. ledna 2009
12:26

Může ještě něco zaskočit trh s hračkami více než v minulosti vlna plyšových bakterií a virů? Americká společnost nyní vsadila na plyšové orgány. Mozek, ledvina, játra vybízejí k pomuchlování. Na dělohu ovšem pozor!

Tady končí veškerá legrace. Jestli také patříte k rodičům, kteří úzkostlivě střeží, aby jejich robátko nespolklo nežádoucí součástku z hračky, skládačky či stavebnice, pak se vyhněte také plyšové děloze. Ne že by snad byla méně košer než zbytek plyšových vnitřností, speciálně u dělohy ovšem hrozí, že by vaše dítě mohlo vdechnout plyšový vaječník.

Plyšový vejcovod, který pochopitelně ve věrné kopii nesmí chybět, je totiž vzhledem ke své fyziologické podstatě jen tenký proužek látky. Hrozí tedy, že by ho dítě v zápalu hry mohlo odškubnout. Vdechnutí malé fialové šošolky na jeho konci by pak již mohla být jen otázka strašlivého okamžiku.

K dostání jsout také mozek, ledvina, slinivka, játra a mnohé jiné K dostání jsout také mozek, ledvina, slinivka, játra a mnohé jiné | Iheartguts.com

Uvědomělý výrobce okamžitě dělohu stáhnul z projde. Žádné strachy, stále jsou ještě k dostání jak slinivka, tak třeba plíce a samozřejmě srdce. K tomu, abyste někomu darovali orgán, již do sebe nemusíte nechat řezat…

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi