Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Oběť falešného plastického chirurga: Podívejte se, jak ji vylepšil!

Autor: INT, lm - 
3. prosince 2011
12:44

Další žena se přihlásila jako oběť falešného plastického chirurga. Již dřív zohyzdil sebe a jinou pacientku smrtící směsí cementu, tmelu na pneumatiky a minerálních olejů. Rajee Narinesingh (48) si nechala od chirurga Oneala Rona Morrise "vylepšit" tvář. A takhle to dopadlo!

Američanka Rajee Narinesingh si asi takhle zkrášlení svého obličeje nepředstavovala. Falešný plastický chirurg Oneal Ron Morris jí do lící implantoval směs cementu a tmelu na pneumatiky.

Rajee je transsexuálka a Oneala našla právě přes kruh transgender lidí. Neměla prý dostatek peněz na kvalifikovaného chirurga a tak se rozhodla navštívit toho, který operace prováděl za zlomek průměrné ceny.

"Dostala jsem lekci. Mohla jsem zemřít. Teď už to vím," prohlásila a dodala: "Je to hrozný pocit, když chcete vypadat zvenku tak, jak to cítíte zevnitř. V tu chvíli jste ochotni riskovat a vsadit vše, jen aby to vyšlo."

leninos ( 4. prosince 2011 08:20 )

Joj! já myslel že IB je blbka roku, ale tahle/tenhle jí trumfnul!

nojasne ( 3. prosince 2011 19:45 )

To není oběť falešného chirurga, to je oběť vlastní pitomosti. Co si asi ta nána myslela, když se nechala "operovat" někde ve sklepě od chlapa v ušmudlaným plášti ? Když chce někdo lěpší ksicht, tak musí mít prachy na pořádnou kliniku.

golf33 ( 3. prosince 2011 16:51 )

Ty jooo, to je tlama Dobře jí tak, když si neváží zdraví a chodí na zbytečné plastiky.

qqqq ( 3. prosince 2011 16:00 )

Má kachní tlamu skoro jako Tachecí . Tvářičky ještě hnusnější . Na všech je to vidět , všechny působí odpudivě ( tzvláště jakoby opuchlé rty jsou hnusné ) ale tato absolventka zákroku je k poblití . Dobře ji krávě tak .

lysohlavek02 ( 3. prosince 2011 15:52 )

pussyrella...ty m

Zobrazit celou diskusi