Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kate splnila sen umírající holčičce (6): Moje máma je v nebi s Dianou!

Autor: bali, INT - 
9. července 2011
15:05

Diamond Marshall (6) se splnil její velký sen. Dívka ve čtvrtém stádiu rakoviny, si vždycky přála setkat se s princeznou. Vévodkyně Kate během své cesty po Kanadě holčičku, které zákeřná rakovina už vzala matku, navštívila a sen jí splnila.

„Drahá princezno Kate, jmenuji se Diamond a je mi šest. Dostala jsem jméno podle princezny Diany, moje maminka je s ní totiž v nebi,“ napsala dívka v dopisu pro Kate, když se dozvěděla, že ji přijede navštívit.

Během setkání se splnil dívce životní sen. Diamond byla tak nadšená, že místo kytice, kterou měla předat, vběhla Kate přímo do náruče. Princezna, v které se mateřské pudy od svatby bouří, holčičku dojatě objala.

Když se holčička vzpamatovala předala princezně  barevnou kytici a krabičku ve tvaru srdce, do níž umístila náramek přátelství, který pro Kate sama vyrobila. Pro Diamond trpící rakovinou to byl velice vzácný okamžik.

„Je naprosto úžasné, že díky ní máme zase naději. Pro dceru je to velký impuls, který jí určitě dodá sílu bojovat dál,“ řekl dívčin otec Lyall Marshall.

Rodina prožívá velice těžké období. Před čtyřmi lety umřela matka Diamond na rakovinu, v pouhých 32 letech. Zákeřná nemoc napadla i její dceru Diamond. Několikrát do roku musí protrpět řadu chemoterapií a operací.

Ačkoliv je Diamond nyní v nemocnici na chemoterapii, její nevlastní matka říká, že její tělo dobře reaguje na léčbu a nádor se zmenšuje. Naplánované jsou však další operace, ta nejbližší bude v polovině srpna.

darunka ( 12. července 2011 04:45 )

a primitivve jako ty co urazeji druhe nikdo nebere vazne tak se seber z tehle diskuze a padej kam patris na kupu hnoje!!!! protoze tady vsem smrdis!!!!! jestli tobe prijde blbe chtit at lide neumiraji na rakovinu, tak jsi obycejna kupa hnoje

pohadkamaje ( 11. července 2011 15:30 )

Blbům jako ty vždycky tykám.

majojo ( 11. července 2011 15:12 )

No, co, příroda se kíonečně začala účinně bránit za to, co jí lidstvo provedlo za zvěrstva.

darunka ( 11. července 2011 15:09 )

Mate pravdu ja ziji v zemi kde se kravy pasou volne v prirode, prasata vse je chovano volne a je to videt.. Bohuzel jogurty prodavane v CR nemaji nic s prirodou spolecneho. je to sma chemie aby vydrzely co nejdele a vetsina na trhu je z dovozu. Chudak holcicka. prisla o maminku a sama bojuje s nemoci.. kez by se uzdravila..

darunka ( 11. července 2011 15:05 )

netykej mi pohadka maje spise primitivni osoba. Pisu tady, ze by vsechny penize lidstva mely jit na lecbu nemoci jako je rakovina, HIV apod. a ne na to at jsou vedeny valky pro takove co se pak zdobi sperky a objimaji nemocne holcicky, chtela jsme tim rict, coz trochu inteligentni clovek pochopi, ze takovym lidem , detem je treba pomahat chranit je.. Pisu obecne, ze system kde jeden ma vse a druhy nema sanci zit je ve 21stoleti do oci bijici!!!!

Zobrazit celou diskusi