Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Fanatik unesl a 18 let znásilňoval Joycce: Hrozí mu doživotí

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Čas.sk, ap - 
29. dubna 2011
17:03

Rodina náboženských fanatiků ji unesla v jejích jedenácti letech. Chovali se k ní hůř jak k psovi a po osmnáct let znásilňovali. Nyní se Joycce snad dočká aspoň částečné satisfakce. Soud, který s kalifornským manželským párem probíhá jim navrhl vysoké tresty.

Phillip Garrido (60), který vede náboženskou spoločnost Boží touhaa a tvrdí, že  pravidelně mluví s Bohom, a jeho 55-ročná manželka Nancy, v roce 1991 unesli Jaycce Dugard a celých osmnást roků ji věznili v otřesných podmínkách v zahradě jejich domu. Dugard svému trýznitelovi porodila dvě deti. Jaycce bylo v době únosu pouhých jedenáct let.

Hlavnému páchateovi hrozí 413, jeho manželce 36 roků v base. Garrido sa přiznal ke všem 14 bodům obžaloby včetně únosu a znásilnění. Jeho manželka Nancy původně čelila stejným obviněním, nakonec ji však obvinili jen ve dvou bodech, napomáhání při únose a znásilnení.

Případ Jaycee velmi připomíná Elizabeth Fritzl, kterou její otec držel v zajetí dlouhých čtyřiadvacet let a zplodil s ní čtyři děti. A stejně jako další oběť únosu Natascha Kampusch se i Dougard rozhodla o svém děsivém osudu vydat knihu.

manolla1 ( 1. května 2011 06:39 )

JSOU TO - BEZBOŽNÝ HOVADA ( SLABÉ SLOVO... ), TITO " NABOŽENŠTÍ FANATICI" !!!! ZAVŘÍT JE DO ČERNÝ DÍRY A NIKDY NEPUSTIT NA SVĚTLO BOŽÍ !!!

Zobrazit celou diskusi